Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tapahtumatuottaja, yrityspalvelut

Valtio Valtimo

Työ- ja elinkeinopalvelut (TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. Palvelumalli perustuu kolmeen palvelulinjaan. TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Uudenmaan TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 3.8.2020, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 30.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Uudenmaan TE-toimisto, Antinkatu 1, 00100 HELSINKI

Viran/tehtävän kuvaus:

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston työnvälitys- ja yrityspalveluissa on haettavana tapahtumatuottajan virka 3.8.2020 lukien (tai sopimuksen mukaan).

Uudenmaan TE-toimisto perustaa syksyn 2020 aikana Uudenmaan aluetta palvelevan tapahtumatiimin. Tapahtumatiimi koordinoi alueella järjestettäviä tapahtumia ja rekrytointitilaisuuksia sekä vastaa tapahtumayhteistyöstä yhteistyökumppaneiden ja muiden toimijoiden kanssa. Tapahtumatiimi myös käynnistää ja ottaa käyttöön TE-toimiston toteuttaman uuden MessiLive.fi -rekrykanavan (www.MessiLive.fi), joka tarjoaa yrityksille uusia tapoja esitellä avoinna olevia työpaikkoja ja työnhakijoille mahdollisuuden esitellä osaamistaan. Tapahtumatiimi palvelee kohdennettujen tapahtumien järjestämisessä eri asiakasryhmille, huomioiden myös kansainvälisen rekrytoinnin tarpeet. Tiimi hyödyntää työssään teknologiaa ja käyttää tarpeen mukaan niin kiinteää kuin liikkuvaa tuotantokalustoa. Tapahtumatiimi vastaa tapahtumien markkinointimateriaaleista, messutarvikkeista ja teknisistä laitteista.

Tehtävänäsi on käynnistää ja toteuttaa MessiLive.fi -rekrykanavan toiminta sekä vastata tapahtumien tuotannon kokonaisvaltaisista prosesseista; yritys- ja kumppanuuskontakteista, aikataulusta ja resurssoinnista, työnantaja- ja työnhakija-asiakkaiden opastuksesta sekä jatkotoimenpiteistä asiakkaiden kanssa (kuten asiakaspalautteen ja tulosten kerääminen). Live-lähetysten juontaminen on tärkeä osa työtäsi. Työskentelet koko Uudenmaan alueella yritysten ja työnhakijoiden kanssa sekä TE-toimiston kumppanuusverkostossa mm. yritysten rekrytointeihin, kasvuun ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja työvoiman hankintaan liittyvissä tarpeissa. Tehtävääsi kuuluvat myös uusasiakashankinta sekä tapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen, tapahtumatiimin palvelujen ja viestinnän toteuttaminen sekä kehittäminen. Tuotat some-viestintää sekä osallistut digitaalisten palvelujen tuotannon ja viestinnän kehittämiseen. Tehtävän sijoituspaikka on Helsinki, jonne tapahtumatiimin kiinteä studio perustetaan.

Liitäthän hakemukseesi linkin videoesittelyysi.


Lähde: valtio.fi

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin