Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarkastaja 08.08

Valtio Valtimo

Suojelupoliisi on turvallisuus- ja tiedustelupalvelu, jonka tehtävänä on torjua kaikkein vakavimpia valtioon ja demokraattiseen yhteiskuntaan kohdistuvia uhkia. Suojelupoliisi tuottaa tiedustelun ja analyysin avulla ennakoivaa tilannekuvaa valtiojohdolle ja viranomaisille. Yhteiskunnalliset kumppanuudet ovat työssämme ensiarvoisen tärkeitä.

Suojelupoliisissa työskentelee yli 400 eri alojen asiantuntijaa niin poliisi- kuin siviiliviroissa. Arvojamme ovat laillisuus, luotettavuus ja laatu. Arvostamme työntekijöissämme uudelle avointa toimintatapaa, joustavuutta ja halua kehittyä.

Tutustu Suojelupoliisiin: https://www.supo.fi/rekry

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2020, alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 17.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Helsinki, ,  

Viran/tehtävän kuvaus:

Suojelupoliisissa on haettavana viraston yhteinen tarkastajan virka, joka sijoittuu turvallisuusselvitysyksikköön Helsinkiin. Tarkastajan päätehtävänä on ulkomaansidonnaisuuksia selvittävän tiimin esimiehenä toimivan ylitarkastajan sijaistaminen sekä päivittäistoiminnan johtaminen, ohjaaminen ja seuranta tiimin esimiehen apuna. Tehtävään kuuluu turvallisuusselvityslausuntojen esittelijänä ja tarvittaessa ratkaisijana toimiminen sekä tiimin valmistelijatyön lähiesimiehen tehtävät sekä muut esimiehen määräämät tehtävät. Tarkastaja toimii valmistelijatehtävissä toimivien osastosihteerien lähiesimiehenä vastaten heidän tavoite- ja kehityskeskustelujen käymisestä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Suojelupoliisin virkaan nimitettävän tulee olla Suomen kansalainen. Tarkastajan viran erityisistä kelpoisuusvaatimuksista on säädetty poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 §:n 1 momentin 14 kohdassa. Vaatimuksena on a) poliisipäällystön tutkinto, poliisipäällystön virkatutkinto, poliisipäällystön tutkinnon A-osan suorittaminen tai poliisin ylempi ammattikorkeakoulututkinto; taikka b)korkeakoulututkinto ja tehtävän edellyttämä perehtyneisyys. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito (asetus poliisin hallinnosta 16 a §, 286/2004).

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Hyvä Hyvä Hyvä
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Lähde: valtio.fi

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin