Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarkastaja, alueidenkäytön paikkatietoasiantuntija

Valtio Valtimo

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Uudenmaan ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 16.3.2020, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 30.6.2020.
Määräaikaisuuden syy: Vakituisen viranhaltijan virkavapaus koeajan ajaksi. Mikäli vakituinen viranhaltija ei palaa hoitamaan tehtävää, muuttuu tehtävä koeajan jälkeen vakituiseksi.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 2.3.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Uudenmaan ELY-keskus, Opastinsilta 12 B , 00520 HELSINKI

Viran/tehtävän kuvaus:

Tehtävän sijoituspaikka on Uudenmaan elinkeino, liikenne- ja ympäristökeskuksen Ympäristövaikutukset ja alueidenkäyttöyksikkö (YA) Helsingissä.Tehtävänhaltija vastaa yksikön alueidenkäyttöön ja YVA-menettelyihin liittyvien paikkatietoaineistojen ylläpidosta. Paikkatietoaineistot koskevat mm. kuntien laatimia kaavoja, poikkeamispäätöksiä ja suunnittelutarveratkaisuja, rakennussuojelua ja rakennusperinnön hoitoa, maa-ainesten ottoa, pohjavesialueita sekä YVA-menettelyjä.

Tehtävänhaltija pitää yllä luetteloa kunnista tiedoksi tulevista kaavoista, ELY:n tekemistä valituksista sekä HAO:n ja KHO:n alueidenkäyttöön liittyvistä päätöksistä. Tehtävänhaltija vastaa Uudenmaan ELY-keskuksen osuuden kokoamisesta valtakunnalliseen kaavoituksen seurantajärjestelmään ja paikkatietopohjaiseen yleiskaavatilastoon sekä tarkastaa seurantatiedoista luodut indikaattorit. Tehtävänhaltija kokoaa ELY-keskuksen ja yksikön tarvitsemia tilastoja ja seurantatietoja sekä laatii paikkatieto-ohjelmalla yksikön tehtävissä tarvittavia karttaesityksiä. Tehtävänhaltija seuraa erikseen laadittavan suunnitelman mukaisesti kuntien ja kaupunkien poikkeamispäätöksiä ja suunnittelutarveratkaisuja.
Tehtävänhaltija edustaa Uudenmaan ELY-keskusta ELY:jen valtakunnallisessa paikatietoryhmässä ja toimi yhdyshenkilönä ohjaavien ministeriöiden, SYKE:n, MMH:n ja Uudenmaan ELY:n välillä.

Tehtävä on määräikainen 4 kk, mutta muuttuu vakituiseksi, mikäli tehtävän vakituinen viranhaltija ei palaa hoitamaan tehtävää.


Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin