Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarkastaja

Valtio

Maahanmuuttovirasto on maahanmuutto-, turvapaikka-, pakolaisuus- ja kansalaisuusasioissa asiantuntija-, palvelu- ja päätöksenteko-organisaatio, joka toteuttaa Suomen maahanmuuttopolitiikkaa. Virasto tuottaa tietopalveluja poliittisen päätöksenteon tueksi sekä kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä varten. Lisäksi virasto ylläpitää vastaanottojärjestelmää, ulkomaalaisten säilöönottoyksiköitä ja ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmää. Henkilöstömme määrä on noin 1000 ja toimipisteitä sekä palvelupisteitä on usealla paikkakunnalla; Helsinki, Kuhmo, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Raisio, Rovaniemi, Tampere ja Vaasa.

Visiomme mukaan rakennamme elinvoimaista ja turvallista Suomea. Maahanmuuttoviraston työntekijät ovat maahanmuuttohallinnon keskeisiä asiantuntijoita, yhteistyökumppaneita ja palveluosaajia. Rekrytoimme ja kehitämme vastuullisia toimijoita, rohkeita uudistajia ja vahvoja verkostovaikuttajia.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.3.2022, tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 31.12.2022.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.1.2022  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Maahanmuuttovirasto, Vaasan palvelupiste, Korsholmanpuistikko 45 , 65100  Vaasa

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme Maahanmuuttoviraston lupa- ja kansalaisuusyksikköön Vaasan palvelupisteeseen tarkastajaa vaativuustason 6 määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.3. - 31.12.2022. Tästä hausta voidaan täyttää myös mahdollisesti vapautuvia vastaavia tehtäviä.

Tarkastajan tehtäviin voivat kuulua mm. hakemusten vastaanotto, ulkomaalaislainsäädännön mukaisten oleskelulupa- ja käännyttämispäätösten ja lausuntojen tekeminen, valmistelu ja esittely, asiakkaiden suulliset kuulemiset, asiakaspalvelu (ml. hakemusten vastaanotto), sidosryhmäyhteistyö, tulosalueen toiminnan suunnitteluun osallistuminen, palvelupisteen toimintaan liittyvät tehtävät sekä erilaiset asiantuntijatehtävät.

Maahanmuuttoviraston virat ovat viraston yhteisiä, joten on mahdollista, että tarkastaja toimii myös muissa viraston tehtävissä tarpeiden mukaan. Viraston osaamisvision mukaan pyrimme henkilöstön laaja-alaisen osaamisen kasvattamiseen, mikä mahdollistaa kehittymisen maahanmuuton huippuosaajaksi.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin