Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarkastaja (väyläpäätökset)

Valtio Valtimo

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom nojaa rohkeasti ja määrätietoisesti tulevaisuuteen. Edistämme liikennejärjestelmän toimivuutta ja turvallisuutta sekä vauhditamme digiyhteiskunnan innovaatioita ja kokeiluja. Elinympäristömme on meille tärkeä, ja sen vuoksi tuemme kestävää kehitystä. Digitaalinen Suomi tarkoittaa meille laadukkaita, turvallisia ja kohtuuhintaisia viestintäyhteyksiä asiakkaita aidosti palvellen. Virastossamme työskentelee lähes 1000 henkilöä 15 paikkakunnalla. Päätoimipaikkamme sijaitsee Helsingissä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 15.10.2020, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Meillä on käytössä liukuva työaika.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 13.8.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Helsinki, Pasila, Opastinsilta 12 A, 00240 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin liikennejärjestelmäpalvelut -osaamisalueelle tarkastajaa merikartoitus ja vesiväylät -palvelukokonaisuuteen. Merikartoitus ja vesiväylät -palvelukokonaisuuden tuottamien palveluiden kehittäminen on meneillään ja tulevina vuosina niihin liittyy jatkuva kehitystarve merenkulun automaation ja digitalisaation myötä.

Tarkastajan tehtäviin kuuluu vesiväyliä koskevien esitysten vastaanottaminen, asiakirjojen ja rekisteritietojen tarkastaminen, väyläesitysten tekijöiden ohjeistaminen sekä päätösten esittelijänä toimiminen. Tarkastajan tehtäviin kuuluu lisäksi vesilain mukaisten lausuntojen sekä vesiliikennelain mukaisten vesialueisiin liittyvien kielto- ja rajoituspäätösten valmistelu (esim. vesikulkuneuvoja koskevat nopeusrajoitukset ja aallokon aiheuttamisen kiellot) sekä näihin liittyvää asiakasneuvontaa.

Tehtävässä tehdään yhteistyötä sidosryhmien kanssa ja ollaan tarvittaessa yhteydessä asiakkaisiin. Lisäksi tarkastajan tehtäviin voi sisältyä muitakin merikartoitus ja vesiväylät palvelukokonaisuuden tehtäviä (esim. paikkatietojen käsittelyä, analysointia, palvelukokonaisuuden tietojärjestelmien kehittämistä ja asiantuntijatehtäviä projekteissa ja muissa työryhmissä).


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin