Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarkastaja/ Ylitarkastaja, tekoälyasiantuntija 40.14/ 40.15

Valtio Valtimo

Keskusrikospoliisissa pääset tekemään työtä suomalaisten turvallisuuden hyväksi monipuolisissa, haasteellisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä. Keskusrikospoliisissa tutkimme vakavinta rikollisuutta, joka on usein kansainvälistä ja järjestäytynyttä, tuotamme erilaisia rikostorjunnan asiantuntijapalveluita koko poliisihallinnolle ja muille lainvalvontaviranomaisille, ylläpidämme tilannekuvaa koko rikollisuudesta sekä kehitämme rikostorjuntaan ja -tutkintaan liittyviä menetelmiä.

Keskusrikospoliisi on poliisin valtakunnallinen yksikkö, jonka toimialueena on koko Suomi. Meillä työskentelee noin 700 eri alojen ammattilaista hyvin erilaisilla koulutustaustoilla. Henkilöstöstämme noin 60 prosenttia työskentelee poliisitehtävissä ja 40 prosenttia siviilitehtävissä.

Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja osaamiseen, ja tarjoamme laajan kirjon erilaisia tehtäviä. Strategiamme mukaisesti kehitämme Keskusrikospoliisissa henkilöstön moniosaamista ja käytämme henkilöstöämme joustavasti kulloisenkin toiminnallisen tilanteen edellyttämällä tavalla. Edellytämmekin henkilöstöltämme joustavuutta ja valmiuksia siirtyä viraston sisällä eri tehtäviin tilanteen niin vaatiessa - näin saat mahdollisuuden tutustua erilaisiin tehtäviin ja laajentaa osaamistasi.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.6.2020. Päättyy 31.12.2021.
Määräaikaisuuden syy: Tehtävän luonne
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 8.4.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Keskusrikospoliisi Vantaan toimitalo, Jokiniemenkuja 4, 01370 VANTAA

Hakemukseen on mahdollista liittää CV/ nimikirjanote.

Viran/tehtävän kuvaus:

Tehtävään palkattava henkilö toteuttaa Rahanpesun selvittelykeskuksen EU-rahoitteisen tekoälyprojektin. Kyseessä on pilottiprojekti, jossa selvitetään ensisijaisesti Rahanpesun selvittelykeskukselle soveltuvaa tekoälyratkaisua, jonka tavoitteena on laajemminkin palvella poliisihallintoa.

Projektin tarkoituksena on etsiä ratkaisuja, joissa tiettyyn käyttötarkoitukseen kootuista tietovarastoista pystytään automaattisesti tunnistamaan tunnettuja ja vielä tuntemattomia ilmiöitä tiedustelutoiminnan tueksi. Isot jo tunnistetut haasteet liittyvät erityisesti käytettävissä olevan tiedon laatuun eli kokemus sumean puutteellisen tiedon käsittelystä on eduksi. Työn tavoitteena syntyy suositus ja suunnitelma, miten tekoälyä ja automatisaatiota hyödyntämällä voidaan tuottaa lisäarvoa rahanpesun selvittelylle.

Projektin tarkoituksena ei ole valita toimittajaa, vaan selvittää ja tunnistaa erilaisten teknologioiden soveltuvuutta käyttötarkoitukseen. Jos soveltuva kohde löytyy, sille voidaan toteuttaa sovellus projektin rahoituksen ja aikataulun puitteissa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin