Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarkastuseläinlääkäri, osa-aikainen (60 %)

Valtio Airikainen

Ruokavirastossa edistämme, valvomme ja tutkimme elintarvikkeiden turvallisuutta ja laatua, eläinten terveyttä ja hyvinvointia, kasvinterveyttä, maa- ja metsätalouden lannoitevalmisteita, rehuja ja kasvinsuojeluaineita sekä lisäysaineistoja. Vastaamme Suomessa Euroopan unionin maataloustuki- ja maaseuturahastojen varojen käytöstä, toimimme EU:n maksajavirastona ja huolehdimme tukien toimeenpanosta. Kehitämme ja ylläpidämme tietojärjestelmiä, sähköisiä asiointipalveluja ja rekistereitä. Tuotamme tietohallinnon palveluita maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalalle sekä muulle julkishallinnolle. Osaaminen työyhteisössämme on monialaista ja käytössämme ovat joustavat työskentelykäytännöt. Ruokavirastolla on 20 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Päätoimipaikkamme sijaitsee Seinäjoella.

Ruokavirasto aloitti toimintansa 1.1.2019, kun Elintarviketurvallisuusvirasto Evira ja Maaseutuvirasto Mavi sekä osa Maanmittauslaitoksen tietotekniikan palvelukeskusta yhdistyivät.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 4.11.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Osa-aikainen 60 % työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.9.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Haettavana on tarkastuseläinlääkärin osa-aikainen virka (60 %) Liedossa sijaitsevassa Naapurin Maalaiskana Oy:n siipikarjateurastamossa.

Tarkastuseläinlääkärin tehtäviin kuuluvat lihantarkastus ja siihen liittyvä valvonta sekä muu laitoksen valvonta ja tarkastuseläinlääkärille kuuluvat tehtävät lainsäädännön ja Ruokaviraston ohjeiden mukaisesti. Tehtävään kuuluu myös toimia tarvittaessa johtavan
tarkastuseläinlääkärin sijaisena.


Virka voidaan täyttää 6 kuukauden koeajalla.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Viran pätevyysvaatimusten osalta viitataan Euroopan parlamentin ja neuvoston asetukseen ihmisravinnoksi tarkoitettujen eläinperäisten tuotteiden virallisen valvonnan järjestämistä koskevista erityissäännöistä (EY) N:o 854/2004 ja hakijan odotetaan täyttävän asetuksen mukaisen virkaeläinlääkärin pätevyysvaatimukset. Kelpoisuusvaatimuksena on, että asianomainen on Suomessa laillistettu eläinlääkäri.
Kielitaidon kelpoisuusvaatimuksena on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen
tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito (Valtioneuvoston elintarvikevalvonnasta annetun asetuksen (420/2011) lisäys 335/2016).

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin