Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarkastuseläinlääkäri

Valtio Valtimo

Ruokavirastossa edistämme, valvomme ja tutkimme elintarvikkeiden turvallisuutta ja laatua, eläinten terveyttä ja hyvinvointia, kasvinterveyttä, maa- ja metsätalouden lannoitevalmisteita, rehuja ja kasvinsuojeluaineita sekä lisäysaineistoja. Vastaamme Suomessa Euroopan unionin maataloustuki- ja maaseuturahastojen varojen käytöstä, toimimme EU:n maksajavirastona ja huolehdimme tukien toimeenpanosta. Kehitämme ja ylläpidämme tietojärjestelmiä, sähköisiä asiointipalveluja ja rekistereitä. Tuotamme tietohallinnon palveluita maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalalle sekä muulle julkishallinnolle. Osaaminen työyhteisössämme on monialaista ja käytössämme ovat joustavat työskentelykäytännöt. Ruokavirastolla on 20 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Päätoimipaikkamme sijaitsee Seinäjoella.

Ruokavirasto aloitti toimintansa 1.1.2019, kun Elintarviketurvallisuusvirasto Evira ja Maaseutuvirasto Mavi sekä osa Maanmittauslaitoksen tietotekniikan palvelukeskusta yhdistyivät.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.11.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 30.9.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Tehtävän tarkoituksena on suorittaa lihantarkastusta ja laitosvalvontaa sekä toimia tarvittaessa johtavan tarkastuseläinlääkärin sijaisena lainsäädännön ja Ruokaviraston työjärjestyksen mukaisesti HKScan Finland Oy:n Forssan sikateurastamossa. Työtä ohjaavat johtavan tarkastuseläinlääkäri ja aluejohtaja.

Tehtävä voidaan täyttää 6 kuukauden koeajalla.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Viran pätevyysvaatimusten osalta viitataan Euroopan parlamentin ja neuvoston asetukseen ihmisravinnoksi tarkoitettujen eläinperäisten tuotteiden virallisen valvonnan järjestämistä koskevista erityissäännöistä (EY) N:o 854/2004 ja hakijan odotetaan täyttävän asetuksen mukaisen virkaeläinlääkärin pätevyysvaatimukset. Kelpoisuusvaatimuksena on, että asianomainen on Suomessa laillistettu eläinlääkäri.
Kielitaidon kelpoisuusvaatimuksena on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito (Valtioneuvoston elintarviketurvallisuudesta annetun asetuksen (420/2011) lisäys 335/2016).

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin