Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Teknillinen isännöitsijä, Rajavartiolaitoksen esikunta, teknillinen osasto, Rovaniemi

Valtio Rovaniemi

Rajavartiolaitos on sisäministeriön alaisuudessa toimiva ammattitaitoinen, luotettava ja yhteistyökykyinen sisäisen turvallisuuden viranomainen. Rajavartiolaitoksen ydintoiminnot ovat rajavalvonta, rajatarkastukset, rikostorjunta,
merialueen turvallisuus, kansainvälinen yhteistyö ja maanpuolustus. Rajavartiolaitoksessa on Helsingissä sijaitsevan esikunnan lisäksi kahdeksan hallintoyksikköä.

Rajavartiolaitos toimii maalla, merellä ja ilmassa, turvana kaikissa oloissa. Lisätietoja www.raja.fi.

Rajavartiolaitos hakee vuosittain avoimiin upseerin ja rajavartijan virkoihin kymmeniä uusia työntekijöitä sekä rajavalvonta- että rajatarkastustehtäviin.

Rajavartiolaitoksen upseerit koulutetaan Maanpuolustuskorkeakoulussa yhdessä puolustusvoimien upseerien
kanssa. Raja- ja merivartijoille Rajavartiolaitoksella on oma koulutusjärjestelmä.

Rajavartiolaitos tarjoaa työtä myös sadoille siviilivirkamiehille.

www.raja.fi
www.facebook.com/rajavartiolaitos
www.twitter.com/Rajavartiolaitos (@rajavartijat)
www.instagram.com/rajavartiolaitos (@rajavartiolaitos)

Rajavartiolaitos on savuton työpaikka.

Rajavartiolaitoksen virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää valtion virkamieslain (750/1994) 6 ja 8 §:ssä säädetyt valtion viran yleiset kelpoisuusvaatimukset. Lisäksi hänen tulee olla elämäntavoiltaan nuhteeton ja luotettava.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2020
Työaikamuoto: Virastotyöaika. 110:15/3 vkoa
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 24.10.2019  16:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Lapin rajavartiosto, ,  

Viran/tehtävän kuvaus:

Rajavartiolaitoksen esikunta, teknillinen osasto hakee kiinteistöyksikköön teknillistä isännöitsijää vakinaiseen tehtävään Rovaniemelle.

Keskeisimmät tehtävät:

Teknillinen isännöitsijä johtaa Rovaniemen palveluryhmää. Tehtävässä käsitellään kiinteistöjen hankintaan, luovutukseen ja poistoon liittyvät asiat Rovaniemen palveluryhmän alueella. Teknillinen isännöitsijä vastaa toimialan toiminnan- ja talouden suunnittelusta, toimialan hankinnoista sekä siivouspalvelujen kilpailuttamisesta yhteistyössä kaupallisen toimialan kanssa, siivouksen laadunseurannasta, toimialan määrärahojen käytöstä ja seurannasta sekä rakennuttamisesta yhteistyössä toimialan rakennuttajapäällikön kanssa Rovaniemen palveluryhmän alueella. Tämän lisäksi hän vastaa Rajavartiolaitoksen omien kohteiden ylläpidosta ja kunnossapitokorjauksista toimialan kiinteistöpäällikön kanssa Rovaniemen palveluryhmän alueella, vuokraustoiminnasta, toimialan menojen hyväksynnästä Handi-järjestelmässä, Senaatti -kiinteistöjen hankelaskujen BasWare- laskujen oikeellisuudesta ja asiatarkastuksesta, kiinteistö- ja toimitilakannan taloudellisesta käytöstä ja kehittämisestä, sekä toimialansa hallinnosta, kehittämisestä (ml. henkilöstö) valvonnasta ja tarkastustoiminnasta, sekä voimavarojen suunnittelusta ja seurannasta Rovaniemen palveluryhmän alueella. Hän vastaa kiinteistönpidon tietojärjestelmien käytöstä toimialueella ja toimii kiinteistötieto-järjestelmien (KITA) vastuukäyttäjänä, ja vastaa Senaatti-kiinteistöjen tilausten laadinnasta Senaatin tilaushallintajärjestelmässä Rovaniemen palveluryhmän alueella. Teknillinen isännöitsijä huolehtii kiinteistö- ja toimitilakannan taloudellisesta käytöstä ja kehittämisestä, toimialan arkistoinnista ja dokumentoinnista sekä kiinteistötoimialan laskutuspyyntöjen hyväksymisestä Rovaniemen palveluryhmän alueella. Tämän lisäksi hän pitää yhteyttä toimialansa sidosryhmiin ja toimii yhteyshenkilönä Senaatti-kiinteistöihin Rovaniemen palveluryhmän alueella.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin