Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tekninen asiantuntija

Valtio Teerinen

Energiavirasto toimeenpanee suomalaista ja eurooppalaista energia- ja ilmastopolitiikkaa. Tehtävänsä virasto toteuttaa valvomalla ja edistämällä energiamarkkinoiden toimintaa ja ilmastotavoitteiden toteutumista.

Energiaviraston visiona on vuonna 2022 olla kehittyvä, edistyksellinen ja arvostettu viranomainen. Energiavirasto haluaa olla jatkuvasti kehittyvä, toimintatavoiltaan edistyksellinen ja asiakaslähtöinen viranomainen. Virasto haluaa olla myös aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja. Viraston panos energiamarkkinoiden toimivuudessa ja ilmastotavoitteiden toteutumisessa tulee olla merkittävä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.9.2019, Tai sopimuksen mukaan. Virkaan valittavalle voidaan asettaa neljän kuukauden koeaika. . Päättyy 31.12.2020.
Määräaikaisuuden syy: Tehtävän luonne
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 26.8.2019  15:00
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Energiavirasto hakee kahta määräaikaista teknistä asiantuntijaa päästökaupparyhmän lupatiimiin ajalle
1.9.2019 - 31.12.2020.

Teknisen asiantuntijan tehtävänä on osallistua EU:n päästökaupan toimeenpanoon ja valvontaan liittyvien viranomaistehtävien hoitamiseen Energiavirastossa. Tehtävän pääpaino syksyllä 2019 on seuraavan päästökauppakauden ilmaisjakohakemusten tarkkailumenetelmäsuunnitelmien käsittelyssä sekä hallinnollisten päätösten valmistelussa esittelijänä. Vuonna 2020 tehtävän pääpaino on päästökauppaan kuuluvien laitosten kasvihuonekaasupäästöjen tarkkailusuunnitelmien ja päästölupien käsittelyssä sekä hallinnollisten päätösten valmistelussa esittelijänä. Tehtävät pitävät sisällään päästökaupan piiriin kuuluvien yritysten neuvontaa ja ohjeistusta. Tehtäviin kuuluvat myös muut työnantajan osoittamat tehtävät.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin