Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tekninen järjestelmäpäällikkö, Helsinki

Valtio Teerinen

Tulli edistää tavarakaupan sujuvuutta ja varmistaa sen oikeellisuuden, tarjoaa asiakaslähtöisiä palveluita sekä suojaa yhteiskuntaa, ympäristöä ja kansalaisia. Tulli kantaa tehokkaasti tullit ja tullin luonteiset maksut, väylämaksut sekä muita maahantuonnin veroja ja maksuja. Lisäksi Tulli laatii viralliset ulkomaankauppatilastot Suomen tuonnista, viennistä ja kauppataseesta.

Tulli on valtiovarainministeriön tulosohjaama virasto, joka toimii yhteistyössä elinkeinoelämän sekä kotimaisten ja ulkomaisten viranomaisten kanssa. Tullin palveluksessa on noin 1 900 henkilöä. Suomen tulli on osa Euroopan unionin tullijärjestelmää.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 12.10.2020, Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Tehtävässä noudatetaan virastotyöaikaa (7 t 21 min / vrk ja 36 t 45 min / vk).
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 25.8.2020  16:15

Työpaikan tiedot: Helsinki (Pasilan virastokeskus), Opastinsilta 12, 00520 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Tullin valvontaosasto on organisoitunut viiteen toimintayksikköön: yritystarkastus, tutkinta, analyysi- ja tiedustelu, tullivalvonta sekä ohjaus- ja asiantuntijapalvelut.
Ohjaus- ja asiantuntijapalveluiden tekniikan yksikkö vastaa valvonnan ja rikostorjunnan tietojärjestelmistä, operatiivisesta tuesta sekä erityistekniikasta ja -laitteista. Tehtävä sijoittuu tekniikan yksikön tietojärjestelmäkehitysryhmään.

Tulliin haetaan

Teknistä järjestelmäpäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Tehtävään sisältyy analyysi- ja tiedustelu-, tutkinta- ja tullivalvontatoimintoihin liittyvien tietojärjestelmäprojektien projektinjohto- ja koordinointitehtävät sekä yhteistoiminta muiden tullin toimialojen, yhteistyöviranomaisten ja sidosryhmien kanssa. Tehtäviin kuuluu myös uusien toimintatapojen kehittämistä sekä luovaa ongelmanratkontaa yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin