Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tieto- ja viestintäteknologian asiantuntija

Valtio tieto

Valtori rakentaa digitaalista Suomea. Tuotamme valtionhallinnon toimialariippumattomat ICT-palvelut sekä korkean varautumisen ja turvallisuuden vaatimukset täyttäviä tieto- ja viestintäteknisiä palveluja ja integraatiopalveluja. Mahdollistamme valtionhallinnon työn sujumisen toimivien ja turvallisten palvelujen avulla. Valtorissa työskentelee 1400 ammattilaista eri puolilla Suomea.

Valtorin asiakkaita ovat kaikki valtionhallinnon virastot ja laitokset. Asiakkaina voivat olla myös valtion liikelaitokset, muut julkisen hallinnon viranomaiset, julkisoikeudelliset laitokset, eduskunta ja valtion talousarvion ulkopuoliset rahastot ja julkista hallinto- tai palvelutehtävää hoitavat yritykset tai yhteisöt. Työkulttuurimme rakentuu luottamukselle ja arvostukselle. Yhdessä teemme Valtorista työpaikan, jossa on mukava tehdä töitä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.7.2020  16:21

Työpaikan tiedot: Helsingin toimipiste, ,  

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme tieto- ja viestintäteknologian asiantuntijaa

Tieto- ja viestintäteknologian asiantuntijan työtehtäviin kuuluu Valtorin TUVE -liiketoiminnan asiakkaiden pääte- ja oheislaitteiden asennus-, ylläpito- ja huoltotehtävät, ohjelmistojen asennus sekä TUVE -palveluiden käyttäjätuki. Lisäksi työtehtävään kuuluu osallistuminen data- ja puheverkkojen kytkentään. Työtehtävät sisältävät tietoteknistä asiakaspalvelua ja edellyttävät liikkumista toimipisteiden välillä, joten henkilöauton kuljettamiseen oikeuttava ajokortti on välttämätön.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään ei ole säädetty kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin