Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tietoanalyytikko

Valtio Valtimo

Valvira on sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalalla toimiva keskusvirasto, jonka tehtävänä on valvoa, että sosiaali- ja terveydenhuollossa, alkoholiin liittyvissä elinkeinoissa sekä ympäristöterveydenhuollossa toimitaan lainsäädännön mukaisesti. Hoidamme myös näihin asiakokonaisuuksiin liittyvää ohjausta ja lupahallintoa ja ylläpidämme lukuisia rekisterejä työmme eri sisältöalueilla. Myös tupakkaan liittyvät monenlaiset tehtävät kuuluvat Valviralle. Työmme tavoitteena on parantaa kansalaisten terveyttä ja hyvinvointia valvonnan avulla. Valviralla on toimipisteet Helsingissä ja Rovaniemellä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 30.1.2017, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 31.12.2017.
Määräaikaisuuden syy: sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 24.1.2017  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto (Valvira), Mannerheimintie 103b, 00280 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Tietoanalyytikko kehittää Valviran tilastointia, raportointia ja tietovarastointia. Lisäksi tietoanalyytikko osallistuu tiedon hallinnan näkökulmasta valvonnan tietopohjan ja indikaattorien kehittämistyöhön tuomalla esiin valvonnan näkökulmaa tietojärjestelmien ja rekistereiden kehittämistyössä, sekä valvonnan riskinarvioinnin ja vaikuttavuuden arvioinnin kehittämiseen. Tietoanalyytikko toimii linkkinä substanssiasiantuntijoiden/-osastojen sekä tiedon hallinnan järjestelmien ja rekisterien välillä.


Lähde: valtio.fi

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin