Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tietopalvelusuunnittelija

Valtio Valtimo

Valtioneuvoston kanslia on ministeriö, joka vastaa pääministerin johdolla hallitusohjelman toimeenpanon valvonnasta ja avustaa pääministeriä valtioneuvoston johtamisessa. Valtioneuvoston kanslia vastaa Suomen EU-politiikan yhteensovittamisesta ja käsittelee EU:n kehittämistä. Valtioneuvoston kanslia turvaa kaikissa olosuhteissa pääministerin ja hallituksen toimintaedellytykset. Valtioneuvoston kanslian toimialaan kuuluu myös valtionyhtiöiden ja valtion osakkuusyhtiöiden yleinen omistajapolitiikka. Valtioneuvoston kanslian tehtävänä on myös ohjata, sovittaa yhteen ja kehittää valtioneuvoston ja sen ministeriöiden yhteisiä hallinto- ja palvelutehtäviä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.8.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Arppeanum, Snellmaninkatu 3, 00170 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Valtioneuvoston kansliassa on haettavana

Tietopalvelusuunnittelijan

virka 1.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virka on kanslian yhteinen ja se on sijoitettu kaikkia ministeriöitä palvelevan valtioneuvoston hallintoyksikön tietotuki- ja julkaisuyksikköön.

Valtioneuvoston tietotuki tarjoaa kirjasto- ja muita tietointensiivisen asiantuntijaorganisaation tietopalveluita kaikille ministeriöille. Tietopalvelusuunnittelijan työ keskittyy ministeriöiden e-lehtien ja e-aineistojen hankintaan, opastukseen, vikatilanteiden selvittelyyn, laskutukseen ja reklamointiin. Tehtäviin kuuluu myös valtioneuvoston kirjaston lainauspalvelun hoitamista, opastusta ja markkinointia sekä muita tietotuen tehtäviä.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin