Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tietoturva-asiantuntija

Valtio Valtimo

Valtori rakentaa digitaalista Suomea. Tehtävämme on tuottaa ja ylläpitää valtionhallinnon tietoteknistä perustaa ja mahdollistaa valtionhallinnon henkilöstön työn sujuminen. Toimivien ja tietoturvallisten ICT-palveluiden avulla asiakkaamme voivat rakentaa omaa toimintaansa ja tuottaa digitaalisia palveluita. Valtorissa työskentelee 1 300 ammattilaista eri puolilla Suomea.

Yhdessä muiden valtorilaisten kanssa olet osana ICT-alan ydinjoukkoa ja mukana alan kehityksen kärjessä. Asiakaskunnan ja palveluiden monipuolisuus mahdollistavat ammatillisesti mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät. Työkulttuurimme rakentuu luottamukselle ja arvostukselle. Yhdessä teemme Valtorista työpaikan, jossa on mukava tehdä töitä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.7.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 18.10.2019  16:21

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme joukkoomme tietoturva-asiantuntijaa

Tietoturva-asiantuntijan tehtävänä on Valtorin TUVE Tuotannossa tukea ja kehittää palveluita tietoturvan toteutuksessa ja haavoittuvuuden hallinnassa.

Tehtäviin kuuluu osallistuminen vaatimuksen mukaisuuden toteuttamiseen, palvelun seu-rantapalavereihin, tietoturvan- ja haavoittuvuuden hallintaan, haavoittuvuuden-, ja uhka-tietojen hallinnan prosessin kehittämiseen. Tehtävään kuuluu tietoturvatapahtumien analysointi, käsittely ja tietoturvatapahtumien mitigointi, korjaavat toimenpiteet sekä huolehtiminen palvelussa toteutettavasta tietoturvasta vuosikellon avulla.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin