Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tietoturva-asiantuntija

Valtio Valtimo

Valtori rakentaa digitaalista Suomea. Tuotamme valtionhallinnon toimialariippumattomat ICT-palvelut sekä korkean varautumisen ja turvallisuuden vaatimukset täyttäviä tieto- ja viestintäteknisiä palveluja ja integraatiopalveluja. Mahdollistamme valtionhallinnon työn sujumisen toimivien ja turvallisten palvelujen avulla. Valtorissa työskentelee 1400 ammattilaista eri puolilla Suomea.

Valtorin asiakkaita ovat kaikki valtionhallinnon virastot ja laitokset. Asiakkaina voivat olla myös valtion liikelaitokset, muut julkisen hallinnon viranomaiset, julkisoikeudelliset laitokset, eduskunta ja valtion talousarvion ulkopuoliset rahastot ja julkista hallinto- tai palvelutehtävää hoitavat yritykset tai yhteisöt. Työkulttuurimme rakentuu luottamukselle ja arvostukselle. Yhdessä teemme Valtorista työpaikan, jossa on mukava tehdä töitä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 7.8.2020  16:21

Työpaikan tiedot: Helsingin toimipiste, ,  
Kuopion toimipiste, ,  
Rovaniemen toimipiste, ,  

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme tietoturva-asiantuntijaa

Tehtävän tarkoituksena on vastata tietoturva-asiantuntijana tietoturvasta, tietosuojasta ja riskienhallinnasta Valtorin toiminnassa. Tietoturva-asiantuntija toimii Valtorin palveluiden tukena tai tuottaa tietoturvapalveluita Valtorin asiakkaille.

Tehtävän tarkoituksena on lisäksi osallistua Valtorin palveluiden sekä kehitys- ja projektitehtävien vaatimusten mukaisuuden varmistamiseen. Tehtävän tavoitteena on varmistaa ja ohjata palvelun tai palveluiden tietoturvaa, tietosuojaa ja häiriötöntä toimintaa sekä tietoturvallisuuden vaatimustenmukaisuutta.

Tietoturva-asiantuntija toimii mm. projekteissa, palveluissa ja muissa toimeksiannoissa asiantuntijana tietoturvan osalta, niin Valtorin omien kuin asiakkaille tarjottavien palveluiden osalta. Osallistuu palvelun tai projektien riskienhallintaa, tietoturvaa, tietosuojaa ja varautumista koskevien toiminta- ja kehittämissuunnitelmien tekemiseen ja huolehtii niiden toteuttamisesta. Tietoturva-asiantuntija tekee palveluiden ja/tai palvelukomponenttien tietoturva-katselmointeja. Huolehtii havaittujen riskien seurannasta, tietoturvallisuusuhkien tilan ja tietoturvallisuusrikkomusten raportoinnista, korjaavien toimenpiteiden suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä vastuualuettaan koskevan ohjeistuksen laatimisesta.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Ei ole säädettyjä kelpoisuusehtoja.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin