Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tietoturvapäällikkö (hakuaikaa jatkettu)

Valtio Valtimo

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom nojaa rohkeasti ja määrätietoisesti tulevaisuuteen. Edistämme liikennejärjestelmän toimivuutta ja turvallisuutta sekä vauhditamme digiyhteiskunnan innovaatioita ja kokeiluja. Elinympäristömme on meille tärkeä, ja sen vuoksi tuemme kestävää kehitystä. Digitaalinen Suomi tarkoittaa meille laadukkaita, turvallisia ja kohtuuhintaisia viestintäyhteyksiä asiakkaita aidosti palvellen. Virastossamme työskentelee noin 900 henkilöä 15 paikkakunnalla. Päätoimipaikkamme sijaitsee Helsingissä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.6.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 6.5.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Helsinki, Kumpula, Erik Palménin aukio 1, 00560 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme Liikenne- ja viestintävirasto Traficomiin Helsinkiin energistä ja osaavaa tietoturvapäällikköä, jolle tietoturva on sydämen asia. Tehtävä on virastossa uusi, joten pääset kehittämään sekä muutostilanteessa olevan viraston tietoturvallisuutta että omaa tehtävääsi.

Työskentelet Turvallisuus-toiminnossa, jonka vastuualueisiin kuuluvat viraston varautumis- ja valmiusasiat, tilaturvallisuus, kokonaisvaltainen riskienhallinta, tietosuoja sekä tietoturvallisuus. Esimiehenäsi on viraston johtoryhmään kuuluva turvallisuusjohtaja ja kollegoinasi kokonaisturvallisuuden eri osa-alueiden asiantuntijoita. Viraston ylin johto on vahvasti sitoutunut tietoturvallisuuden pitkäjänteiseen kehittämiseen, joten työllesi on vankka tuki. Tärkeimpiä sparrauskavereitasi ovat niin tietohallinnon kuin Kyberturvallisuuskeskuksen ammattilaiset.

Turvallisuusviranomaisena Traficomin toimintaa ohjaavat korkeat tietoturvaodotukset ja -tavoitteet. Luot viraston tietoturvallisuuden periaatteita ja käytäntöjä sekä tuet organisaatiota niiden toteuttamisessa. Nostat rohkeasti perustellut ajatuksesi esiin. Sormesi syyhyävät päästä vaikuttamaan uuden viraston turvallisuuskulttuurin ja -käytäntöjen rakentamiseen.

Osallistut viraston häiriönhallintaan ja kriisijohtamiseen sekä tuotat johdolle tilannekuvaa tietoturvallisuudesta. Varmistat tietoturvallisuuden toteutumisen koko palveluketjussa niin viraston sisällä kuin palveluntoimittajienkin osalta.

Työtehtävät sisältävät matkustamista lähinnä kotimaassa.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin