Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tiiminvetäjä

Valtio Valtimo

Valtion koulukodit ovat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen alaisia lastensuojeluyksikköjä, jotka tuottavat erikoistuneen lastensuojelun ja erityisopetuksen palveluita. Vuorelan koulukoti toimii Vihdissä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.10.2019, . Päättyy 31.8.2020.
Määräaikaisuuden syy: Viransijaisuus
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 2-vuorotyö
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 25.8.2019  23:59
Virka on perustettu yksikköön.

Työpaikan tiedot: Vuorelan koulukoti, Vuorelantie 73, 03100  Nummela

Viran/tehtävän kuvaus:

Etsimme henkilöä tiiminvetäjän viransijaisuuteen tyttöjen osastolle.

Osaston tiimiin kuuluu 5 ohjaajaa, 2 yövalvojaa, perhetyöntekijä sekä vapaa-ajan ohjaaja. Käytettävissä ovat myös oman psykologin ja nuorisopsykiatrin palvelut.

Tiiminvetäjän tehtäviin kuuluu yhteistyössä vastaavan ohjaajan kanssa johtaa, ohjata ja tukea osaston hoito- ja kasvatustyötä. Hän edistää hoito- ja kasvatustavoitteiden saavuttamista ja seuraa hoito- ja kasvatusprosessien toteutumista. Tiiminvetäjä vastaa osaston arjen toiminnan suunnittelusta, organisoinnista ja arvioinnista yhteistyössä muiden osaston työntekijöiden kanssa. Hänen vastuullaan on pitää huolta aikatauluista, dokumentoinnista ja tiedottamisesta.
Perehdytämme tehtävien hoitamiseen.

Tarjoamme haasteellisen ja kiinnostavan työn moniammatillisessa työyhteisössä, jossa on vaikuttamisen mahdollisuus.

Lisätietoa: www.valtionkoulukodit.fi / Vuorelan koulukoti

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tiiminvetäjäksi valittavalta hakijalta vaaditaan ammattikorkeakoulututkinto (esim sosionomi) tai amk-tutkintoja edeltänyt opistoasteinen tutkinto.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen

Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Valitulla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

Lähde: valtio.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin