Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tilannekuva-analyysien asiantuntija (4 virkaa)

Valtio Valtimo

Valtioneuvoston kanslia on ministeriö, joka vastaa pääministerin johdolla hallitusohjelman toimeenpanon valvonnasta ja avustaa pääministeriä valtioneuvoston johtamisessa. Valtioneuvoston kanslia vastaa Suomen EU-politiikan yhteensovittamisesta ja käsittelee EU:n kehittämistä. Valtioneuvoston kanslia turvaa kaikissa olosuhteissa pääministerin ja hallituksen toimintaedellytykset. Valtioneuvoston kanslian toimialaan kuuluu myös valtionyhtiöiden ja valtion osakkuusyhtiöiden yleinen omistajapolitiikka. Valtioneuvoston kanslian tehtävänä on myös ohjata, sovittaa yhteen ja kehittää valtioneuvoston ja sen ministeriöiden yhteisiä hallinto- ja palvelutehtäviä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.8.2020, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 31.7.2025.
Määräaikaisuuden syy: määräajaksi täytettävä virka
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 4
Hakuaika päättyy: 5.6.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Valtioneuvoston linna, Snellmaninkatu 1 A, 00170 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Valtioneuvoston kansliassa on haettavana

neljä tilannekuva-analyysien asiantuntijan

viiden vuoden määräajaksi täytettävä virkaa ajalle 1.8.2020-31.7.2025. Virat ovat kanslian yhteisiä ja ne on sijoitettu valmiusyksikköön.

Valmiusyksikön tehtäviin kuuluu valtionjohdon päätöksentekoa tukevan turvallisuuteen liittyvän yleisen tilannekuvan kokoaminen. Asiantuntijan tehtäviin kuuluu jatkuvan kokonaisturvallisuuteen liittyvän tilannekuvan ylläpitäminen, poikkihallinnollisen tilannekuvan kokoaminen, yhteensovittaminen ja välittäminen häiriötilanteissa. Asiantuntija tukee ministeriöitä ja viranomaisia tilannekuvatoimintojen kehittämisessä, valmistelee ja esittelee tilannekatsauksia valtioneuvostotasolla, sekä toimii valtioneuvostotason tilannekuvayhteyspisteenä kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Tilannekeskus toimii ympärivuorokautisesti, mistä johtuen työaikamuotona on jaksotyö.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin