Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tilastoasiantuntija, Helsinki

Valtio Helsinki

Tulli edistää tavarakaupan sujuvuutta ja varmistaa sen oikeellisuuden, tarjoaa asiakaslähtöisiä palveluita sekä suojaa yhteiskuntaa, ympäristöä ja kansalaisia. Tulli kantaa tehokkaasti tullit ja tullin luonteiset maksut, väylämaksut sekä muita maahantuonnin veroja ja maksuja. Lisäksi Tulli laatii viralliset ulkomaankauppatilastot Suomen tuonnista, viennistä ja kauppataseesta.

Tulli on valtiovarainministeriön tulosohjaama virasto, joka toimii yhteistyössä elinkeinoelämän sekä kotimaisten ja ulkomaisten viranomaisten kanssa. Tullin palveluksessa on noin 1 900 henkilöä. Suomen tulli on osa Euroopan unionin tullijärjestelmää.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 3.2.2020, Virka täytetään sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Virassa noudatetaan virastotyöaikaa (7 t 21 min / vrk ja 36 t 45 min / vk).
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 11.12.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Tulli vastaa tilastoviranomaisena Suomen tavaroiden ulkomaankaupan tilastoinnista.
Ulkomaankauppa- ja verotusosaston tilastoinnissa on 21 henkilöä. Tilastoinnissa on kaksi ryhmää: Intrastat- ja tarkastusryhmä sekä tilastotuotantoryhmä.

Tullissa on haettavana

Tulliylitarkastajan (tilastoasiantuntija) virka

Viran tehtäviin sisältyy Tilastojulkaisujen kokoaminen ja nettijulkaiseminen, Tilastoinnin internet-sivujen ylläpito ja päivitys sekä tilastopalvelutehtävät. Kuukausittaiset tilastotuotantotehtävät (esim. alustoimitusten tilastointi) ja muut tilastoinnin tehtävät. Tilastotuotannon kehitysprojekteihin osallistuminen.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

18 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin