Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimialajohtaja

Valtio Valtimo

Väylävirasto on noin 400 hengen asiantuntijavirasto, joka keskittyy tie-, rata- ja meriliikenteen väyläverkon suunnitteluun, kehittämiseen ja kunnossapitoon sekä liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Lisäksi se vastaa liikenteenohjauksen ja talvimerenkulun järjestämisestä. Väylä toimii liikennejärjestelmäsuunnittelussa maakuntien liittojen, kuntien, kaupunkiseutujen ja muiden toimijoiden ensisijaisena kumppanina.

Väylä on tilaajavirasto. Vuosibudjettimme on 1,6 miljardia euroa ja hallinnoimamme väyläomaisuuden arvo on 20 miljardia euroa. Työllistämme välillisesti yli 14 000 henkeä.

Väylä huolehtii liikenteen palvelutasosta ja edistää näin yhteiskuntamme hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä. Väylän tehtävänä on vastata liikkumisen muutoksen synnyttämiin asiakastarpeisiin tehokkaasti ja vastuullisesti sekä tuottaa yhteiskunnalle kasvun alustaa toimivan ja turvallisen infran muodossa. Lisäksi edistämme osaltamme infra-alan kehitystä ja vastuullista rakentamista.

Twitterissä (https://twitter.com/vaylafi)
Facebook (https://www.facebook.com/vaylafi)
YouTubessa (https://www.youtube.com/user/vaylafi)
Instagram (https://www.instagram.com/vaylafi/)
Flickr https://www.flickr.com/photos/vaylafi/

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 2.1.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Muu. tehtävässä ei sovelleta työaikalakia
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 17.12.2019  15:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pasila, Opastinsilta 12 A, PL 33, 00521 Helsinki

Tässä vaiheessa toivomme vain CV:n liitteeksi. Muut mahdolliset liitteet pyydämme rekrytoinnin edetessä.

Viran/tehtävän kuvaus:

Väylävirasto hakee vakituiseen virkaan johtajaa (toimialajohtaja) liikenneverkkojen suunnittelu -toimialalle. Toimialajohtaja on viraston johtoryhmän jäsen.

Toimialajohtaja vastaa toimialansa tuloksista ja kehittämisestä. Liikenneverkkojen suunnittelu -toimiala vastaa liikenneverkkojen tavoitetilan ja palvelutason määrittelystä, liikenteen ja maankäytön yhteensovittamisesta, valtakunnalliseen liikennejärjestelmäsuunnitteluun liittyvistä asiantuntijatehtävistä sekä osallistuu alueelliseen liikennejärjestelmätyöhön yhdessä maakuntien, kuntien, kaupunkiseutujen ja muiden toimijoiden kanssa. Lisäksi toimiala vastaa väylähankkeiden suunnittelusta ja suunnittelun ohjeista sekä vaikutusten arvioinnin menetelmistä.

Virka on vakituinen, viraston esimies- ja johtotehtäviin annetaan määräaikainen tehtävään määräys.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena Väyläviraston pääjohtajan välittömässä alaisuudessa toimivilla viraston johtoon kuuluvilla virkamiehillä on ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto, tehtävän edellyttämä monipuolinen kokemus ja käytännössä osoitettu johtamistaito. Lisäksi edellytetään valtion virkamiehiltä vaadittavaa kotimaisten kielten taitoa. Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin