Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimistoaliupseeri

Valtio Valtimo

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Kaartin jääkärirykmentti on Helsingin Santahaminassa sijaitseva Maavoimien joukko- osasto, jonka päätehtävä on kouluttaa taisteluun rakennetulla alueella erikoistuvia joukkoja pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan puolustamiseen. Rykmentissä työskentelee noin 400 henkilöä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.11.2019, tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 31.10.2024.
Määräaikaisuuden syy: Kysymyksessä on määräaikaisen (5v) aliupseerin virka (Valtioneuvoston asetus 1033/2006). Vakituiseen virkaan on mahdollista tulla nimitetyksi perustason opintojen jälkeen yleensä viiden vuoden kuluessa.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 116 h 15 min / 3 vko
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 26.8.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Kaartin jääkärirykmentti, PL 6, 00861 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme toimistoaliupseeria Kaartin Jääkärirykmenttiin Santahaminaan Helsinkiin.

Tehtävänhoitaja työskentelee kutsunta-aliupseerin tehtävässä. Hän käsittelee asevelvollisten hakemuksia, valmistelee ja johtaa kutsuntatilaisuudet, valintatilaisuudet naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen sekä aluetoimiston järjestämät tarkastukset Uudenmaan alueella. Tehtävänhoitaja vastaa myös ruotsinkielisten asevelvollisuusasioiden hoidosta sekä ruotsinkielisille järjestettyjen tilaisuuksien toimeenpanosta.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Puolustusvoimien sotilasvirkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on suorittanut hakuajan päättymiseen mennessä Suomen Puolustusvoimissa tai Rajavartiolaitoksessa joko asevelvollisuuden aseellisessa palveluksessa tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen ja että hän on terveydeltään ja fyysiseltä kunnoltaan virkaan sopiva.

Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Lähde: valtio.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin