Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimistopäällikkö, Porvoo

Valtio Porvoo

Verohallinnossa teet työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi monipuolisissa yhteistyöverkostoissa ja projekteissa. Olet arvostettu jäsen uudistuvassa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa sinua kannustetaan kehittymään. Sinuun luotetaan ja osaamistasi arvostetaan.

Arvostamme työntekijöissämme luovia ongelmanratkaisutaitoja, kykyä muuttua ja oppia uutta, itseohjautuvuutta ja itsensä johtamista, yhteistyö-, verkostoitumis- ja asiakaspalvelutaitoja, hyvää tiedonhallintaa ja kokonaisuuksien hahmottamista. Haluamme auttaa myös sinua kehittämään näitä puolia itsessäsi.

Henkilöverotusyksikkö on Verohallinnon suurin toimiala noin 2500 työntekijällään. Ohjaamme ja palvelemme henkilöasiakkaita ja -yrityksiä toimimaan omatoimisesti ja oikein. Tule mukaan rakentamaan ja tarjoamaan asiakkaillemme hyvin kohdennettuja ja helppokäyttöisiä palveluja, jotka tekevät kansalaisten ja yritysten veroasioinnista vaivatonta.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.10.2019, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 30.9.2020.
Määräaikaisuuden syy: tehtävien väliaikainen hoitaminen
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.8.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Uudenmaan verotoimisto/Porvoon toimipiste, Tulliportinkatu 1 , 06101 Porvoo

Viran/tehtävän kuvaus:

Toimistopäällikkö toimii verotusryhmän esimiehenä Uudenmaan verotoimiston Porvoon toimipisteessä.

Verotusryhmän toimistopäällikkönä:

- johdat omaa ryhmääsi valmentavalla otteella
- vastaat ryhmän toiminnan suunnittelusta, resurssien joustavasta ja tehokkaasta käytöstä, seurannasta ja arvioinnista
- asetat henkilökohtaisia tavoitteita, tuet ryhmäläisiä tavoitteiden saavuttamisessa, hankit tietoa työssä suoriutumisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta ja annat kehittävää palautetta
- vastaat verotoimiston tavoitteiden saavuttamisesta oman ryhmäsi osalta
- tuet työssäoppimista ja vastaat strategisen osaamisen hankkimisesta omalle ryhmällesi
- viestit toiminnan suunnasta, kehität ryhmän toimintaa ja tuet henkilöstöä muutoksessa ja uudistumisessa

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusehtona valittavalta henkilöltä edellytetään suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. (Valtioneuvoston asetus Verohallinnon virkamiehiltä vaadittavasta kielitaidosta (1052/2009) 2.1 §).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin