Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimistosihteeriharjoittelija (8 paikkaa)

Valtio

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta.

Maanmittauslaitos on moderni työpaikka, jossa mielekkään, merkityksellisen työn lisäksi on hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen sekä työn ja muun elämän yhdistämiseen.

Vastuullisuus ja sen kehittäminen on meille tärkeää. Huomioimme työssämme ympäristön, ihmisten ja talouden hyvinvoinnin.

Arvostamme itseohjautuvuutta, yhteistyötaitoja ja jatkuvaa kehittymistä. Meillä on hyvä työskennellä.

Maanmittauslaitoksessa pääset ratkomaan mielenkiintoisia asioita kehitysmyönteisessä, viihtyisässä ja joustavassa työkulttuurissa. Työskennellessäsi meillä vaikutat osaltasi kiinteistö- ja huoneisto-omaisuuden vaihdannan sujuvuuteen.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 2.5.2022, Sopimuksen mukaan.. Päättyy 31.8.2022.
Määräaikaisuuden syy: Harjoittelu
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Joustava
Työpaikkojen lukumäärä: 8
Hakuaika päättyy: 11.2.2022  16:15

Työpaikan tiedot: Vaasan toimipaikka, Wolffintie 35, 65200 Vaasa

Viran/tehtävän kuvaus:

Haluatko hyödyntää opintojasi ja kerryttää työkokemustasi kirjaamishakemusten valmisteluun ja ratkaisemiseen liittyvissä
tehtävissä?

Jos kiinnostuit, niin hae meille kesätöihin toimistosihteeriksi. Tarjoamme paikkoja kahdeksalle opiskelijalle Vaasan toimipaikassamme.

Toimistosihteerinä tehtäväsi on kirjata vireille kirjaamishakemuksia, avustaa
kirjaamisratkaisujen tekemisessä sekä prosessin muissa tehtävissä.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin