Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimitilapäällikkö

Valtio Valtimo

Me Kansallisarkistossa teemme työtä sen puolesta, että tulevaisuuden sukupolvet voivat perustaa päätöksenteon ja tutkimuksen todelliselle tiedolle suomalaisesta yhteiskunnasta. Toimintamme takaa kansalliseen kulttuuriperintöön kuuluvien tietojen luotettavuuden sekä mahdollisuuden tiedon laajaan hyödyntämiseen yhteiskunnassa. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Hämeenlinnassa, Inarissa, Joensuussa, Jyväskylässä, Mikkelissä, Oulussa, Turussa ja Vaasassa.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.11.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 2.10.2019  16:00
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Etsimme joukkoomme toimitilapäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen 1.11.2019 lukien vastaamaan monipaikkaisen virastomme kiinteistöjen ylläpito-, turvallisuus- ja kehittämistehtävistä. Toimimme pääosin Senaatti-kiinteistöjen vuokratiloissa yhdeksällä paikkakunnalla. Tehtävän sijoituspaikka on Helsinki, jossa toimitilapäällikkö on virastomestaritiimin esimies.

Tehtävä on viraston yhteinen ja se on sijoitettu Hallintopalvelut-palvelualueelle. Tarvittaessa tehtävä voidaan siirtää toiselle palvelualueelle.


Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin