Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tullikemisti, Espoo

Valtio Espoo

Tulli edistää tavarakaupan sujuvuutta ja varmistaa sen oikeellisuuden, tarjoaa asiakaslähtöisiä palveluita sekä suojaa yhteiskuntaa, ympäristöä ja kansalaisia. Tulli kantaa tehokkaasti tullit ja tullin luonteiset maksut, väylämaksut sekä muita maahantuonnin veroja ja maksuja. Lisäksi Tulli laatii viralliset ulkomaankauppatilastot Suomen tuonnista, viennistä ja kauppataseesta.

Tulli on valtiovarainministeriön tulosohjaama virasto, joka toimii yhteistyössä elinkeinoelämän sekä kotimaisten ja ulkomaisten viranomaisten kanssa. Tullin palveluksessa on noin 1 900 henkilöä. Suomen tulli on osa Euroopan unionin tullijärjestelmää.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2019, Virka täytetään sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Virassa noudatetaan virastotyöaikaa (7 t 21 min / vrk ja 36 t 45 min / vk).
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 2.8.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Tullilaboratorio vastaa elintarvike- ja kulutustavaravalvonnassa, tulliselvitys-, verotus- ja tarkastustoiminnassa, rikostorjunnassa sekä muissa Tullin tehtävissä tarvittavista laboratoriotutkimuksista ja niihin liittyvistä asiantuntijatehtävistä, laboratoriotoiminnan kehittämisestä sekä laboratoriotoimintaan liittyvistä viranomaisyhteistyöstä. Tullilaboratorio on FINASakkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T006, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025.

Tullissa on haettavana

Tullikemistin virka (Espoo)

Viran tehtäviin sisältyy elintarviketurvallisuuteen ja tullinimiketutkimuksiin liittyvät kemistin tehtävät: menetelmien ylläpitoa ja kehittämistä, teknisen henkilökunnan työnohjausta, tutkimusten organisointia ja tutkimustulosten raportointia, alan kehityksen ja lainsäädännön seuraamista.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin