Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tulliselvitys ja tullivalvontatehtävä, Helsinki-Vantaa

Valtio Helsinki

Tulli edistää tavarakaupan sujuvuutta ja varmistaa sen oikeellisuuden, tarjoaa asiakaslähtöisiä palveluita sekä suojaa yhteiskuntaa, ympäristöä ja kansalaisia. Tulli kantaa tehokkaasti tullit ja tullin luonteiset maksut, väylämaksut sekä muita maahantuonnin veroja ja maksuja. Lisäksi Tulli laatii viralliset ulkomaankauppatilastot Suomen tuonnista, viennistä ja kauppataseesta.

Tulli on valtiovarainministeriön tulosohjaama virasto, joka toimii yhteistyössä elinkeinoelämän sekä kotimaisten ja ulkomaisten viranomaisten kanssa. Tullin palveluksessa on noin 1 900 henkilöä. Suomen tulli on osa Euroopan unionin tullijärjestelmää.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 4.11.2019, Tehtävä täytetään määräajaksi 4.11.2019 - 30.4.2020.. Päättyy 30.4.2020.
Määräaikaisuuden syy: Määräaikaisuuden perusteena on vuorotteluvapaan sijaisuus.
Työaikamuoto: Viikkotyöaika. Tehtävässä noudatetaan viikkotyöaikaa (7 t 45 min / vrk ja 38 t 45 min / vk).
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 4.10.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Toimipaikkaosastossa toimintayksikköinä ovat seitsemän eri puolilla Suomea olevaa tullia. Osasto ja sen toimintayksiköt vastaavat Tullin valvontatehtävien toteuttamisesta sekä niiden tulliselvitys- ja verotustehtävien toteuttamisesta, joiden hoitaminen kuuluu joko toimipaikoille tai liikkuville ryhmille.

Lentotulli vastaa ulkomaanliikenteen tullivalvonnasta, tarkastuksista ja tulliselvityksestä Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja sen lähiympäristössä. Tullin valvontatehtäviä ovat muun muassa ulkomaankaupan ja -liikenteen ilma-alusten, ajoneuvojen, lastiyksiköiden, tavaroiden ja matkustajien tarkastukset, täydentävä kohdevalinta, läpivalaisu sekä koiratoiminta ja postiliikenteen tullitehtävät sekä muu tullivalvonta. Lentotulli vastaa tullitoimipaikallaan ja toimipisteissään annettavien tulliselvitys- ja verotustehtävien toteuttamisesta. Lentotulli tekee myös tullirikostorjuntaa tukevia ja esitutkintaa turvaavia tehtäviä sekä huolehtii lisäksi rangaistusvaatimusten antamisesta.

Tulliin haetaan

tullitarkastajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen 4.11.2019 - 30.4.2020.

Tehtäviin sisältyy lähetysten tullikäsittelyä, -valvontaa ja tarkastustyötä sekä asiakaspalvelua varastoympäristössä. Toiminnassa hyödynnetään erilaista valvontatekniikkaa, läpivalaisua ja tietojärjestelmiä.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin