Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tullivalvonta- ja selvitystehtävä, Vaasa

Valtio Vaasa

Tulli edistää tavarakaupan sujuvuutta ja varmistaa sen oikeellisuuden, tarjoaa asiakaslähtöisiä palveluita sekä suojaa yhteiskuntaa, ympäristöä ja kansalaisia. Tulli kantaa tehokkaasti tullit ja tullin luonteiset maksut, väylämaksut sekä muita maahantuonnin veroja ja maksuja. Lisäksi Tulli laatii viralliset ulkomaankauppatilastot Suomen tuonnista, viennistä ja kauppataseesta.

Tulli on valtiovarainministeriön tulosohjaama virasto, joka toimii yhteistyössä elinkeinoelämän sekä kotimaisten ja ulkomaisten viranomaisten kanssa. Tullin palveluksessa on noin 1 900 henkilöä. Suomen tulli on osa Euroopan unionin tullijärjestelmää.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 15.10.2020, Virka täytetään sopimukseen mukaan
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. Liikkuvassa ryhmässä noudatetaan jaksotyöaikaa (116 t 15 min / 3 vk).
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 14.8.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Vaasa, Korsholmanpuistikko 45, 65100  Vaasa

Viran/tehtävän kuvaus:

Toimipaikkaosastossa toimintayksikköinä ovat yhdeksän eri puolilla Suomea olevaa tullia. Osasto ja sen toimintayksiköt vastaavat Tullin valvontatehtävien toteuttamisesta sekä niiden tulliselvitys- ja verotustehtävien toteuttamisesta, joiden hoitaminen kuuluu joko toimipaikoille tai liikkuville ryhmille.

Meritulli tekee Tullin valvontatehtäviä satamissa, lentokentillä ja tarvittaessa muualla tullialueella. Meritulli tekee myös tullirikostorjuntaa tukevia ja esitutkintaa turvaavia tehtäviä sekä huolehtii lisäksi rangaistusvaatimusten antamisesta. Meritulli tekee Tullin rajatarkastustehtävät sekä tekee sidosryhmä-, viranomais- ja PTR-yhteistyötä. Meritullissa annetaan tilattavia tulliselvityspalveluja. Meritullin päätoimipaikka sijaitsee Helsingissä. Meritulli on kaksikielinen.

Tullissa on haettavana
tullitarkastajan virka (Vaasa).

Viran tehtäviin sisältyy tehtäviin sisältyy matkustaja- ja tavaraliikenteen tullivalvonta, kaupallisen ulkomaanliikenteen tuonnin sekä viennin ja kauttakuljetuksen tulliselvitys sekä lasti- ja kalastusalusten rajatarkastukset Meritullin Pohjanmaan liikkuvassa ryhmässä. Pohjanmaan liikkuvan ryhmän pääasiallinen toiminta-alue käsittää Vaasan ja Kokkolan alueen satamat, lentokentät sekä muun talousalueen.


Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Valittavalta henkilöltä edellytetään Tullin hallinnosta annetun asetukseen (1061/2012) 5 §:n mukaista suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa.

Virkaan nimitettävän tulee olla Suomen kansalainen (VirkamL 7§).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin