Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Turvalaitekunnossapidon valvoja, Radan kunnossapito, Pohjois-Suomi

Valtio Pohjola

Väylävirasto on noin 400 hengen asiantuntijavirasto, joka keskittyy tie-, rata- ja meriliikenteen väyläverkon suunnitteluun, kehittämiseen ja kunnossapitoon sekä liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Lisäksi se vastaa liikenteenohjauksen ja talvimerenkulun järjestämisestä. Väylä toimii liikennejärjestelmäsuunnittelussa maakuntien liittojen, kuntien, kaupunkiseutujen ja muiden toimijoiden ensisijaisena kumppanina.

Väylä on tilaajavirasto. Vuosibudjettimme on 1,6 miljardia euroa ja hallinnoimamme väyläomaisuuden arvo on 20 miljardia euroa. Työllistämme välillisesti yli 14 000 henkeä.

Väylä huolehtii liikenteen palvelutasosta ja edistää näin yhteiskuntamme hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä. Väylän tehtävänä on vastata liikkumisen muutoksen synnyttämiin asiakastarpeisiin tehokkaasti ja vastuullisesti sekä tuottaa yhteiskunnalle kasvun alustaa toimivan ja turvallisen infran muodossa. Lisäksi edistämme osaltamme infra-alan kehitystä ja vastuullista rakentamista.

Twitterissä (https://twitter.com/vaylafi)
Facebook (https://www.facebook.com/vaylafi)
YouTubessa (https://www.youtube.com/user/vaylafi)
Instagram (https://www.instagram.com/vaylafi/)
Flickr https://www.flickr.com/photos/vaylafi/

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.6.2020, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 9.4.2020  16:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Oulu, Veteraanikatu 5, 90130 Oulu

Viran/tehtävän kuvaus:

Väylän Radan kunnossapito -yksikköön haetaan ylitarkastajan virkaan turvalaitekunnossapidon valvojaa Pohjois-Suomen alueelle.
Radan kunnossapito yksikkö vastaa rataverkon, sen laitteiden ja rakennelmien kunnossapidosta. Kunnossapitourakat hankitaan kilpailuttamalla. Pohjois-Suomen alue käsittää likimain Kokkola-Äänekoski-Iisalmi-Porokylärajauksen sisään jäävän alueen.

Pohjois-Suomen turvalaitekunnossapidon valvoja työskentelee tiiviissä yhteistyössä Pohjois-Suomen tilaaja- ja rataisännöitsijäorganisaation kanssa ja osallistuu alueen kunnossapitourakoiden valvontaan ja ohjaamiseen sekä alueen urakoiden hankinnan valmisteluun.

Tehtävä painottuu valvontatehtäviin, jotka vaativat matkustusvalmiutta koko Pohjois-Suomen alueella. Varsin laajaan tehtäväkenttään sisältyy myös erilainen sidosryhmäyhteistyö rakentamisprojektien sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, reilun työyhteisön ja hyvät henkilöstöedut.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin