Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tutkija/erikoistutkija - tulonjako/julkistalous

Valtio Valtimo

VATT on taloustieteellisen tutkimuksen asiantuntijayksikkö. VATT:laisia on noin 50. Teemme tieteellisesti korkeatasoista tutkimusta edistääksemme tietoon pohjautuvaa talouspolitiikkaa. Tutkimuksemme palvelevat päätöksentekijöitä, asiantuntijoita ja yhteiskunnallista keskustelua.

VATT sijaitsee Economicum-kampuksella Helsingin keskustassa yhdessä kolmen taloustieteen laitoksen (Aalto-yliopisto, Hanken ja Helsingin yliopisto) muodostaman Helsinki Graduate School of Economics -yhteenliittymän kanssa. Teemme aktiivisesti yhteistyötä Helsinki GSE:n kanssa mm. tutkimuksessa ja opetuksessa.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.1.2020, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 31.12.2022.
Määräaikaisuuden syy: tutkimusalueen tilapäinen vahvistaminen
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.10.2019  16:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Valtion taloudellinen tutkimuskeskus VATT, Arkadiankatu 7, PL 1279, 00101  Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Etsimme tutkijaa/erikoistutkijaa vahvistamaan Sosiaaliturva, verotus ja tulonjako -tutkimusryhmäämme. Arvostamme aikaisempaa kokemusta tulonjakoon, verotukseen ja tulonsiirtoihin liittyvästä tutkimuksesta. Suomen sosiaaliturva- ja verojärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävään valittavan odotetaan rakentavan omaa pitkäjänteistä tutkimusagendaa ja kehittyvän tutkimusryhmän aktiiviseksi jäseneksi. Tehtävään kuuluu tutkimustyötä tutkimusryhmän muiden tutkijoiden kanssa ja itsenäisesti, tutkimukseen perustuvia asiantuntijatehtäviä sekä tutkimushankkeiden suunnittelua.
Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin