Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tutkija, johdon tuki

Valtio

Uudenmaan TE-toimisto on työ- ja elinkeinopalveluja järjestävä ja tuottava valtion viranomainen. TE-palveluissa tuetaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parannetaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvataan yritysten toimintaedellytyksiä.

Uudenmaan TE-toimisto on suurin 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan. Uudenmaan TE-toimistossa työskentelee noin 1 000 alansa ammattilaista. Meiltä löytyy vahva asiantuntemus työmarkkinoista sekä työnhakijoiden että työnantajien tukemisen mahdollisuuksista. Lisäksi toimistossamme on mielenkiintoisia tehtäviä muun muassa johtamisen, lakipalvelujen ja viestinnän parissa. Tarjoamme yhteiskunnallisesti merkittäviä tehtäviä, joissa pääset tarkastelemaan näköalapaikalta Uudenmaan työmarkkinatilannetta. Olemme uusiin ajatuksiin kannustava työyhteisö ja teemme päivittäistä työtämme arvojemme kautta: luottamus, yhteistyö, rohkeus ja ammatillisuus.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 14.2.2022, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 31.12.2024.
Määräaikaisuuden syy: Viransijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.1.2022  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Uudenmaan TE-toimisto, Ratapihantie 7, 00520 HELSINKI

Viran/tehtävän kuvaus:

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimistossa on haettavana määräaikainen tutkijan virkasuhde 14.2.2022 alkaen. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Uudenmaan TE-toimiston Johto ja johdon tuki -vastuualueelle.

Tutkijan vastuulla on tukea Uudenmaan TE-toimiston tiedolla johtamista tuottamalla organisaation operatiivisen suunnittelun kannalta relevantteja tilastoja ja raportteja. Tutkijan tehtäviin kuuluvat erityisesti Uudenmaan TE-toimistoa ja Uudenmaan työmarkkinoita sekä elinkeinoelämää koskevat tiedontuotanto- ja analyysitehtävät. Käytännössä tutkija laatii Uudenmaan TE-toimiston johdolle ja muille sidosryhmille kulloistenkin tietotarpeiden mukaisesti erilaisia kvantitatiivisia ja kvalitatiivisia katsauksia ja raportteja. Yhtenä merkittävänä kokonaisuutena tutkijan tehtävissä korostuu Uudenmaan TE-toimiston palveluiden vaikuttavuuden tilastotieteellisen tutkimusasetelman luonti ja aineiston analysointi. Lisäksi tutkija osallistuu Uudenmaan työmarkkinoita koskevaan ennakointityöhön.

Tutkija toimii osana kuuden hengen tiimiä, jonka tehtävänä on kehittää Uudenmaan TE-toimiston tiedolla johtamista. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa. Tutkijan työ palvelee sekä TE-toimiston että ELY-keskuksen toimintaa.

Tehtävä tarjoaa näköalapaikan Uudenmaan työmarkkinoiden kehityksen seurantaan.


Lähde: valtio.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin