Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tutkija (merellisen toimintaympäristön mallintaminen)

Valtio Valtimo

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Merisotakoulu kouluttaa ammattisotilaita rannikon vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin. Myös merivoimien tutkimustyö keskittyy Merisotakouluun. Sekä opetuksemme että tutkimuksemme on kansainvälisesti verkottunutta. Merisotakoulu on arvostettu ja turvallinen työnantaja, jonka palveluksessa viihdytään. Koulu sijaitsee Suomenlinnassa, historiallisessa merilinnoituksessa Helsingin edustalla.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2021, tai sopimuksen mukaan,
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 114 h 45 min / 3 vko
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 26.10.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Merisotakoulu, PL 5, 00191 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme tutkijaa Merisotakouluun Helsinkiin.

Tutkijana työskentelet Meritaistelukeskuksessa Merivoimien toimintaan sekä toimintaympäristöön liittyvien mielenkiintoisten ja haastavien tutkimus- ja hanketukitehtävien parissa. Suunnittelet ja toteutat Meritaistelukeskuksessa toimeenpantavaa toimintaympäristön mallintamiseen liittyvään tutkimusta. Tutkimuksessa kehitetään kykyä mallintaa ja simuloida aseiden, sensorien ja lavettien toimintaa sekä vuorovaikutusta ilmassa, pinnassa ja pinnan alla. Osallistut myös muihin tutkimus- ja kehitysprojekteihin sekä kehität operatiivisen suunnittelun tukeen käytettäviä menetelmiä.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta noin 40 pv vuodessa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Viran erityiset kelpoisuusvaatimukset:
- hakuajan päättymiseen mennessä suoritettu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
- molempien kotimaisten kielten taito

Puolustusvoimien viran yleiset kelpoisuusvaatimukset:
- Suomen kansalaisuus ja yleiset nimitysperusteet
- tehtävien edellyttämä luotettavuus

Lisätietoja: https://puolustusvoimat.fi/kelpoisuusvaatimukset

Lähde: valtio.fi

25 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin