Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tutkija

Valtio Valtimo

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Maavoimat muodostaa pääosan Puolustusvoimien vahvuudesta. Maavoimien joukko-osastojen päätehtävänä on kouluttaa rauhan ja sodan ajan joukkoja Puolustusvoimille. Maavoimiin kuuluu jalkaväki-, tykistö-, ilmatorjunta-, pioneeri-, viesti-, huolto- ja erikoisjoukkoja sekä helikopterijoukkoja.

Maavoimien esikunnan päätehtävänä on suunnitella ja toimeenpanna maa-alueen puolustus, koordinoida maavoimien yhteistoimintaa puolustushaarojen, rajavartiolaitoksen ja muiden viranomaisten kanssa sekä johtaa maavoimien kansainvälisiä kriisinhallintaoperaatioita ja yhteistyötä. Maavoimien esikunta sijaitsee Mikkelissä ja esikunnassa työskentelee 285 henkilöä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.10.2019, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 30.4.2020.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. ESJA 11-> säännöllinen päivittäinen työaika 7h 21min, ESJA 12-13 -> johtava virkamies
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.6.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Maavoimien esikunta, PL 145, 50101 Mikkeli

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme tutkijaa Maavoimien esikuntaan Mikkeliin.

Tutkijan päätehtävänä on kriisinhallintaoperaatioalueiden seuranta, tutkimus, analysointi ja raportointi sekä operaatioihin osallistuvien maiden sotilaallisen kehittymisen seuraaminen.

Tehtävä sisältää matkustamista arviolta 10-20 päivää vuodessa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Erityisenä kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä virkamieheltä vaadittava molempien kotimaisten kielten taito. Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin