Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tutkija

Valtio Valtimo

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on asiantuntija- ja tutkimuslaitos. Tuotamme tietoa, työkaluja ja ratkaisuja terveys- ja hyvinvointialan päätöksenteon ja toiminnan tueksi. Vahvuuksiamme ovat merkityksellinen työ, osaava ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva henkilöstö ja loistavat tietovarannot. Teemme kansainvälisesti ja kansallisesti arvokasta tutkimusta ja sovellamme sitä suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentamiseen. THL:ssä työskentelee noin 1200 asiantuntijaa ja tutkijaa.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.2.2021, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 31.12.2021.
Määräaikaisuuden syy: sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 26.1.2021  12:00

Työpaikan tiedot: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Mannerheimintie 166, 00300 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Hyvinvointivaltion tutkimus ja uudistaminen yksikkö hakee

tutkijaa

määräaikaiseen työsuhteeseen 1.2. - 31.12.2021 tai sopimuksen mukaan. Tutkijan tehtävä on sijaisuus.

Tehtävänä on tilasto- ja rekisteritutkimus Hyvinvointivaltion tutkimus ja uudistaminen yksikön tulossopimustehtävissä ja sote-uudistukseen liittyvässä sosiaalihuollon kehittämisohjelmassa. AVAIN-mittarin tietosisältöjen integrointi sosiaalihuollon kansallisiin asiakasasiakirjarakenteisiin yhdessä Sote-tieto ja tiedonhallinta yksikön kanssa. AVAIN-mittarin tutkimus- ja kehittämistyö, sovelluskehittäminen, käytännön opastus ja mittarilla saatavien tietojen analysointi ja raportointi.

Lisäksi tutkija osallistuu analyysien suunnitteluun, toteutukseen ja raportointiin osana tutkimusryhmää.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin