Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tutkijainsinööri

Valtio Valtimo

Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) tekee työtä suomalaisen yhteiskunnan menestyksen turvaamiseksi.

PRH myöntää tutkimuksen perusteella patentteja keksintöihin. Teemme myös kansainvälisiä uutuustutkimuksia sekä patentoitavuuden esitutkimuksia. Jaamme kansainvälisesti toimiville yrityksille tietoa patentointikäytännöistä tärkeimmillä markkina-alueilla.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 17.8.2020, Virka pyritään täyttämään 17.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virka on viraston yhteinen ja siinä on kuuden kuukauden koeaika.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 3.6.2020  23:59

Viran/tehtävän kuvaus:

Kasvavan kysyntämme johdosta haemme vakinaiseen virkaan tieto- ja viestintätekniikan tutkimusyksikköön tietoliikenne- ja tietoverkkotekniikan ryhmään

TUTKIJAINSINÖÖRIÄ.

Tutkijainsinöörin tehtävänä on tutkia patenttihakemuksessa esitetyn keksinnön uutuus ja arvioida sen patentoitavuus. Työ on vaativaa ja itsenäistä. Tehtävän menestyksellisen hoitamisen perusta on hyvä asiantuntemus tutkittavalta tekniikan alueelta. Tehtävässä tarvitaan jatkuvaa itsensä kehittämistä ja kykyä kantaa vastuuta päätöksistä, joilla on suuri merkitys asiakkaalle ja alan teollisuudelle. Tutkijainsinöörillä on mahdollisuus osallistua myös asiakastyöhön, prosessien kehittämiseen ja kansainväliseen yhteistyöhön.


Lähde: valtio.fi

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin