Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tutkimushoitaja

Valtio Valtimo

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on asiantuntija- ja tutkimuslaitos. Tuotamme tietoa, työkaluja ja ratkaisuja terveys- ja hyvinvointialan päätöksenteon ja toiminnan tueksi. Vahvuuksiamme ovat merkityksellinen työ, osaava ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva henkilöstö ja loistavat tietovarannot. Teemme kansainvälisesti ja kansallisesti arvokasta tutkimusta ja sovellamme sitä suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentamiseen. THL:ssä työskentelee noin 1100 asiantuntijaa ja tutkijaa. THL on savuton työpaikka.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 15.8.2019. Päättyy 31.1.2020.
Määräaikaisuuden syy: Projektityö
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 20
Hakuaika päättyy: 24.6.2019  12:00

Työpaikan tiedot: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (Kastellin tutkimuskeskus), Aapistie 1, 90101 Oulu
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (Finn-Medi 1), Biokatu 6, 33520 Tampere
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Mannerheimintie 166, 00300 Helsinki
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (Datacity), Lemminkäisenkatu 14-18 B, 20520 TURKU

Viran/tehtävän kuvaus:

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Kansanterveysratkaisut-osaston Kansanterveyden arviointi ja ennakointi yksikkö hakee tutkimushoitajia määräaikaiseen työsuhteeseen ikääntyneiden influenssarokotetutkimuksen toteuttamiseksi 15.8.2019 - 31.1.2020. Työ jatkuu seuraavan vuoden influenssarokotuskaudella 2020-2021. Sijoituspaikkoina erityisesti Helsinki, Turku, Oulu ja Tampere, mutta tutkimusta toteutetaan laajasti eteläisen Suomen suurimmissa kaupungeissa.

Tutkimushoitajien tehtävänä on kouluttaa, ohjata ja avustaa terveyskeskuksen henkilökuntaa kliinisen rokotetutkimuksen toteuttamiseksi. Tutkimushoitajat toimivat yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa terveyskeskuksissa ja osallistuvat myös kenttätyöhön influenssarokotuskaudella. Työhön kuuluu matkustamista oman alueen terveyskeskuksiin (oma auto suotava) ja mahdollisesti ilta- ja viikonlopputyötä. THL antaa koulutuksen ja perehdytyksen tehtäviin. Tehtävään valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys.


Lähde: valtio.fi

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin