Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tutkimushoitaja

Valtio Valtimo

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on asiantuntija- ja tutkimuslaitos. Tuotamme tietoa, työkaluja ja ratkaisuja terveys- ja hyvinvointialan päätöksenteon ja toiminnan tueksi. Vahvuuksiamme ovat merkityksellinen työ, osaava ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva henkilöstö ja loistavat tietovarannot. Teemme kansainvälisesti ja kansallisesti arvokasta tutkimusta ja sovellamme sitä suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentamiseen. THL:ssä työskentelee noin 1200 asiantuntijaa ja tutkijaa.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 24.8.2020, tai sopimuksen mukaan. . Päättyy 31.1.2021.
Määräaikaisuuden syy: Projekti
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 13. Työpaikkojen sijainnit kohdassa - Muut tehtävään liittyvät tiedot.
Hakuaika päättyy: 13.7.2020  12:00

Työpaikan tiedot: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (Kastellin tutkimuskeskus), Aapistie 1, 90101 Oulu
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Mannerheimintie 166, 00300 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Kansanterveysratkaisut-osaston Kansanterveyden arviointi ja ennakointi yksikkö hakee

TUTKIMUSHOITAJIA

määräaikaisiin työsuhteisiin ikääntyneiden influenssarokotetutkimuksen toteuttamiseksi 24.8.2020 - 31.1.2021 välisenä aikana.

Tehtävän toimipaikat ovat Uusimaa, Oulu sekä Mikkeli ja Lappeenranta seutukuntineen.

Tutkimushoitajien tehtävänä on kouluttaa, ohjata ja avustaa terveyskeskuksen henkilökuntaa kliinisen rokotetutkimuksen toteuttamiseksi.

Tutkimushoitajat toimivat yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa terveyskeskuksissa sekä lukuisten eri yhteistyötahojen kanssa ja osallistuvat myös kenttätyöhön influenssarokotuskaudella.

Työhön kuuluu matkustamista oman alueen terveysasemille (tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta) ja mahdollisesti ilta- ja viikonlopputyötä.
THL antaa koulutuksen ja perehdytyksen tehtäviin.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

54 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin