Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tutkimuslääkäri

Valtio Valtimo

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on asiantuntija- ja tutkimuslaitos. Tuotamme tietoa, työkaluja ja ratkaisuja terveys- ja hyvinvointialan päätöksenteon ja toiminnan tueksi. Vahvuuksiamme ovat merkityksellinen työ, osaava ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva henkilöstö ja loistavat tietovarannot. Teemme kansainvälisesti ja kansallisesti arvokasta tutkimusta ja sovellamme sitä suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentamiseen. THL:ssä työskentelee noin 1100 asiantuntijaa ja tutkijaa. THL on savuton työpaikka.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 5.8.2019. Päättyy 31.8.2021.
Määräaikaisuuden syy: Projektityö.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Osa-aikaisuus mahdollinen.
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 24.6.2019  12:00

Työpaikan tiedot: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (Finn-Medi 1), Biokatu 6, 33520 Tampere
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Mannerheimintie 166, 00300 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Kansanterveysratkaisut-osaston Kansanterveyden arviointi ja ennakointi yksikkö hakee tutkimuslääkäreitä määräaikaiseen (5.8.2019 - 31.8.2021) työsuhteeseen ikääntyneiden influenssarokotetutkimuksen toteuttamiseksi 15.8.2019 - 31.8.2021. Osa-aikaisuus mahdollinen. Sijoituspaikkoina Tampere tai Helsinki. Tehtäviin liittyy 3 kk koeaika.

Tutkimuslääkärien tehtävänä on kouluttaa terveyskeskuksen henkilökuntaa kliinisen rokotetutkimuksen toteuttamiseksi. Lisäksi tehtäviin kuuluu tutkimuksen turvallisuusseurannan toteutus, tutkimuksen toteutuksen suunnittelu, ohjaus, seuranta ja raportointi, ja mahdollisesti julkaisutoiminta.
Työhön kuuluu matkustamista ja mahdollisesti ilta- ja viikonlopputyötä. THL antaa koulutuksen ja perehdytyksen tehtäviin. Tehtävään valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys.


Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin