Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tutkintasihteeri

Valtio Valtimo

Itä-Suomen poliisilaitos on henkilöstömäärältään maamme neljänneksi ja pinta-alaltaan kolmanneksi suurin poliisilaitos. Toimialueena ovat Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon maakunnat. Pääpoliisiasema on Kuopiossa. Muita poliisiasemia on 14 paikkakunnalla.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2020, Virka täytetään aikaisintaan 1.9.2020 tai erikseen sovittavana ajankohtana. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Virkasuhteeseen nimitettäessä voidaan määrätä, että virkasuhde voidaan sekä nimittävän viranomaisen sekä virkamiehen puolelta purkaa enintään kuusi kuukautta kestävän koeajan kuluessa valtion virkamieslain 3 luvun 10 §:n 1 momentin tarkoittamalla tavoin.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 22.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Itä-Suomen poliisilaitos, Suokatu 44, 70100 Kuopio

Viran/tehtävän kuvaus:

Tutkintasihteerin virka sijoittuu poliisilaitoksen rikostorjuntasektorille, pohjoisen kenttäjohtoalueen perusrikostutkinnan yksikköön. Virkapaikka on Kuopio.

Tutkintasihteerin tehtäviin kuuluvat erilaiset rikos- ja poliisitutkintaa tukevat ja avustavat tehtävät, asiakaspalvelutehtävät, esitutkintapöytäkirjojen käsittely- ja arkistointitehtävät, erilaiset lausuntoihin ja päätöksiin liittyvät valmistelutehtävät sekä muut toimistotyöt. Virkaan valittavan toimenkuvaan voi kuulua erikseen sovittavalla tavalla koko poliisilaitoksen tai toiminta-alueen poliisiasemien yhteisiä tehtäviä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Itä-Suomen poliisilaitos on yksikielinen. Viranomaisen kieli on suomi. Kelpoisuusvaatimuksena on siten suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin