Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työsuojelun vastuualueen johtaja (Etelä-Suomen aluehallintovirasto)

Valtio Étel

Aluehallintovirasto edistää alueellista yhdenvertaisuutta hoitamalla lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä. Virasto edistää perusoikeuksia ja oikeusturvaa, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta, opetus- ja kulttuuritoimen palveluita sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä.

Alueellisena työsuojeluviranomaisena aluehallintovirasto valvoo, että työnantajat noudattavat työelämän lainsäädäntöä ja että työ ja työolot ovat mahdollisimman terveellisiä ja turvallisia. Lisäksi se tukee työpaikkojen omaa työsuojelutyötä ja valvoo maahantuotuja koneita ja laitteita.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.5.2020
Työaikamuoto: Virastotyöaika. 36:45 h/vk
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 6.3.2020  16:15

Pyydetään liittämään ainoastaan mahdollinen CV.

Viran/tehtävän kuvaus:

Etelä-Suomen aluehallintovirastossa on haettavana

TYÖSUOJELUN VASTUUALUEEN JOHTAJAN virka 1.5.2020 alkaen.

Johtaja johtaa aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen toimintaa ja vastaa vastuualueen toiminnan tuloksellisuudesta ja sosiaali- ja terveysministeriön vastuualueelle asettamien tulostavoitteiden saavuttamisesta. Johtaja on aluehallintoviraston johtoryhmän jäsen. Viran sijoituspaikka on Helsinki.

Työsuojelun vastuualueet valvovat alueellisesti työsuojelusta annettujen säädösten ja määräysten noudattamista. Valvonnan avulla vaikutetaan työntekijöiden turvallisuuden, terveyden ja työkyvyn kannalta olennaisiin tekijöihin sekä työpaikan turvallisuusjohtamiseen. Työsuojeluvalvonta vahvistaa turvallista, terveellistä ja reilua työtä monipuolisilla keinoilla, toimintaympäristön muutoksiin reagoiden ja toimintaa rohkeasti kehittäen.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena vastuualueen johtajalla on ylempi korkeakoulututkinto, käytännössä osoitettu johtamistaito ja johtamiskokemus sekä tehtävän edellyttämä monipuolinen kokemus. Lisäksi edellytetään julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavaa kotimaisten kielten taitoa.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin