Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ulosottoylitarkastaja, laajan täytäntöönpanon Sisä-Suomen toimintayksikkö, Nokia

Valtio Nokia

Ulosotto on osa oikeuslaitosta ja oikeusministeriön hallinnonalaa. Ulosottolaitoksen tavoitteena on oikeudenmukainen, korkealaatuinen, tehokas ja taloudellinen ulosottojärjestelmä, joka edistää yhteiskunnan oikeusturvaa.

Ulosottolaitoksen perustehtävänä on tuomioiden ja suoraan ulosottokelpoisten saatavien täytäntöönpano. Täytäntöönpanotehtävät hoidetaan osapuolten oikeudet ja velvoitteet huomioon ottaen.

Ulosotto on organisoitu 1.12.2020 alkaen yhdeksi valtakunnalliseksi virastoksi, Ulosottolaitokseksi. Ulosottolaitoksessa on keskushallinto ja operatiivisia toimintayksiköitä. Toimintayksiköistä perustäytäntöönpanon ja erityistäytäntöönpanon yksiköt ovat valtakunnallisia ja laajan täytäntöönpanon viisi yksikköä alueellisia. Ulosottolaitoksen täytäntöönpanoa tukevat toimistotehtävät on organisoitu valtakunnalliseen yhteiset palvelut -yksikköön. Ulosottolaitoksen keskushallinnon tehtävistä ja muista valtakunnallisista hallintotehtävistä huolehtii valtakunnanvoudin kanslia.

Ulosottolaitoksen henkilöstömäärä on noin 1 150 ja sen toimipaikat sijaitsevat 64 paikkakunnalla. Ulosottolaitoksen päätoimipaikka sijaitsee Turussa.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 15.6.2021
Työaikamuoto: Muu. Virka ei ole työaikalain alainen
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 20.5.2021  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Ulosottolaitos / Nokia, Nokian valtatie 25 E, 37100 Nokia

Viran/tehtävän kuvaus:

Laajassa täytäntöönpanossa voidaan panna täytäntöön kaikki ulosottolaitokselle kuuluvat täytäntöönpanotehtävät eli ulosottokaaren 1 luvun 1 §:ssä ja 2 §:ssä mainitut velvoitteet ja turvaamistoimet.

Ulosottoylitarkastajalle kuuluvat ne tehtävät, jotka kihlakunnanvouti hänelle määrää. Ulosottoylitarkastaja vastaa itsenäisesti hänen hoidettavakseen annettujen täytäntöönpanotehtävien hoitamisesta.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Ulosottoylitarkastajaksi voidaan nimittää henkilö, joka on suorittanut ylemmän tai alemman korkeakoulututkinnon ja jolla on käytännön kokemusta virkaan kuuluvissa tehtävissä tai joka muissa tehtävissä on saavuttanut viran menestyksellisen hoitamisen edellyttämän taidon.

Lisäksi edellytetään julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain (424/2003) 6 §:n 1 momentin mukaista suomen ja ruotsin kielen taitoa.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin