Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Valvontasihteeri (2 paikkaa)

Valtio Valtimo

Aluehallintovirasto edistää alueellista yhdenvertaisuutta hoitamalla lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä. Virastomme edistää perusoikeuksia ja oikeusturvaa, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta, opetus- ja kulttuuritoimen palveluita sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä.
Virastomme on savuton.

Alueellisena työsuojeluviranomaisena valvomme, että työnantajat noudattavat työelämän lainsäädäntöä ja että työ ja työolot ovat mahdollisimman terveellisiä ja turvallisia. Lisäksi tuemme työpaikkojen omaa työsuojelutyötä ja valvomme maahantuotuja koneita ja laitteita.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.2.2020, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 13.12.2019  16:15
Virka on perustettu yksikköön.

Työpaikan tiedot: Pohjois-Suomen aluehallintovirasto, työsuojelun vastuualueen toimipiste, Viestikatu 1, rak. K8, 90130 Oulu

Viran/tehtävän kuvaus:

Pohjois-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueella on haettavana kaksi valvontasihteerin virkaa. Valvontasihteeri tuottaa sisäisiä palveluita ja tekee tarkastajien valvontatyötä tukevia tehtäviä Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin alueilla. Valvontasihteerin tehtäviin kuuluu avustaa yksikön päälliköitä, tarkastajia ja lakimiehiä sekä osallistua asiakirjojen kirjaamiseen. Valvontasihteeri käyttää työsuojeluhallinnon tieto- ja viestintäjärjestelmiä, asianhallinnan kirjaamisjärjestelmää sekä yleisiä atk-ohjelmistoja.

Viran sijoituspaikka on Oulu.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Ei säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

18 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin