Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vanhemman rikoskonstaapelin määräaikainen virkasuhde

Valtio Valtimo

Poliisin tehtävänä Suomessa on oikeus- ja yhteiskuntajärjestyksen turvaaminen, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen sekä rikosten ennalta estäminen, selvittäminen ja syyteharkintaan saattaminen. Poliisi huolehtii myös useista turvallisuuteen liittyvistä lupahallinnon tehtävistä.

Oulun poliisilaitos palvelee kansalaisia 15 poliisiasemalla. Pääpoliisiasema sijaitsee Oulussa. Toimialueeseen kuuluu 38 kuntaa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnat. Oulun poliisilaitoksella työskentelee noin 730 henkilöä, joista poliisimiehiä on noin 580.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.9.2020, Virkasuhteeseen nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviointia. Se toteutetaan terveystarkastuksena poliisilaitoksen työterveyshuollossa. Terveystarkastus tehdään lähtökohtaisesti ennen työn aloittamista, mutta viimeistään kuukauden kuluessa työn aloittamisesta.. Päättyy 11.5.2021.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 116.15 h /3 vko
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 24.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Oulun keskustan poliisiasema, Saaristonkatu 8, 90130 OULU

Viran/tehtävän kuvaus:

Haettavana on vanhemman rikoskonstaapelin määräaikainen 08.02 virkasuhde Oulun poliisilaitoksen poliisipalvelulinjalla, Oulun tutkintayksikön teematutkintaryhmässä. Virkasuhteen lopullisessa vaativuustason määrittelyssä voidaan huomioida kuitenkin nimitettävän henkilön kokemus. Virkapaikka tulee olemaan Oulun Linnanmaan poliisiasema Elektroniikkatiellä.

Virkaan valittu tulee toimimaan rikostutkijana teematutkintaryhmässä. Poliisipalvelulinjan työjärjestyksen mukaisesti teematutkinnan tehtävänä on mm. ajoneuvo- ja omaisuusrikollisuuden sekä rajat ylittävän rikollisuuden ennaltaehkäisy, paljastaminen ja tutkinta. Tarkemmin tehtävät on määritelty työjärjestyksessä.

Valtion virkamieslain (750/1994) 10 §:n mukaan nimittämisessä on mahdollista noudattaa kahden kuukauden koeaikaa, jonka aikana virkasuhde voidaan purkaa sekä nimittävän viranomaisen että virkamiehen puolelta.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena vanhemman rikoskonstaapelin virkaan on poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 §:n (105/2017) 1 momentin 18 kohdan nojalla poliisin ammattikorkeakoulututkinto, poliisin perustutkinto tai poliisimiehistön virkatutkinto. Virkasuhteeseen nimitettävällä henkilöllä tulee olla Suomen kansalaisuus.

Oulun poliisilaitos on yksikielinen (suomi). Kielitaidosta on säädetty julkisyhteisöjen henkilöltä vaadittavasta kielitaidosta annetussa laissa ja poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 a §:ssä.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Hyvä Hyvä
Ruotsi Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin