Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vanhempi asentaja

Valtio Valtimo

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskuksen tehtävänä on tuottaa puolustusvoimien kaikissa valmiustiloissa tarvitsemat tiedonsiirto- ja tietojärjestelmäpalvelut sekä varmistaa niiden kyberturvallisuus. Tehtäväämme kuuluu myös kyberpuolustuksen suorituskykyjen kehittäminen ja käyttö.

Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskus on asiantuntijaorganisaatio ja se operoi koko valtakunnan alueella etelästä pohjoiseen ja lännestä itään.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Viikkotyöaika. 38h 45min/vko
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 3.8.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskus, Kauppalankatu 43 , 45100 Kouvola

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme vanhempaa asentajaa Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskukseen Kouvolaan.

Toimit osana järjestelmäryhmää ja vastaat osaltasi ryhmän vastuualueella olevien turvateknisten järjestelmien sekä data- ja liityntäverkon (ml. siirrettävät järjestelmät) kohdesuunnittelu-, asennus-, huolto- ja korjaustehtävistä. Osallistut lähiverkkojen rakentamiseen ja ylläpitämiseen sekä verkon dokumentointiin. Lisäksi toimit järjestelmäryhmän johtajan sijaisena, sekä koulutat muuta henkilökuntaa ja asevelvollisia oman vastuualueesi asiantuntijana.

Työ edellyttää matkustusvalmiutta sekä tarvittaessa työskentelyä säännöllisen virka-ajan ulkopuolella, viikonloppuisin ja harjoituksissa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Puolustusvoimien viran yleiset kelpoisuusvaatimukset
- Suomen kansalaisuus ja yleiset nimitysperusteet
- tehtävien edellyttämä luotettavuus

Lisätietoja: https://puolustusvoimat.fi/kelpoisuusvaatimukset

Lähde: valtio.fi

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin