Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vanhempi konstaapeli 08.05

Valtio Valtimo

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella sijaitsee 15 kuntaa Vantaalta Mäntsälään ja Nurmijärveltä Loviisaan. Pääpoliisiasema sijaitsee Vantaan Tikkurilassa.
Lisäksi poliisiasemia on Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Loviisassa, Nurmijärvellä ja Porvoossa sekä palvelupiste Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen tehtävänä on muun muassa yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpito sekä rikosten esitutkinta ja syyteharkintaan saattaminen omalla alueellaan.
Poliisilaitoksen alueella on paljon erilaisia liikenteellisiä erityispiirteitä kuten neljä vilkasta valtaväylää sekä maan suurin lentoasema, Helsinki-Vantaa.
Lisäksi poliisilaitoksen alueella sijaitsevat Suomen suurimmat logistiikkakeskukset, Kilpilahden öljynjalostamo ja Loviisan ydinvoimala. Poliisilaitoksen alueella asuu n. 520 000 asukasta.

Poliisipalveluiden lisäksi Itä-Uudenmaan poliisilaitos tarjoaa kansalaisille lupapalveluita seitsemässä toimipisteessä ja kahdessa yhteispalvelutoimipisteessä.

Poliisilaitoksessa työskentelee yli 850 henkilöä, joista poliiseja on yli 650. Toiminta-alueemme on kaksikielinen, enemmistön kielenä on suomi. Poliisipäällikkönä toimii Kari Rantala.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2018, Virka pyritään täyttämään 1.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan noudattaa 6 kk koeaikaa.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 17.8.2018  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Vantaan pääpoliisiasema, Kielotie 21, 01300 Vantaa

Viran/tehtävän kuvaus:

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksella Ennalta estävän toiminnan yksikössä on avoinna vanhemman konstaapelin 08.05 virka.

Vanhemman konstaapelin tehtävänä on toimia monipuolisesti Ennalta estävän toiminnan (EET) työssä. Tietojohtoinen poliisitoiminta pitää sisällään tietopalvelun, rikostiedustelun, tarkkailun, tietolähdetoiminnan, operatiivisen uhkatoiminnon sekä ennalta estävän toiminnan.

Ennalta estävän toiminnan tehtävänä on vastata ajantasaisen tilannekuvan tuottamisesta yleistä järjestystä ja turvallisuutta vaarantavista ilmiöistä sekä tapahtumista, yhteistyö paikallisten toimijoiden kanssa, huolta aiheuttavien henkilön tunnistaminen, arvioiminen ja mahdollisen uhkan ennalta estäminen tai poistaminen yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa, toiminta sosiaalisessa mediassa yhdessä viestinnän kanssa sekä muut ennalta estävän toiminnan kannalta esille nousevat tehtävät.

EET ryhmän vanhemman konstaapelin tehtävänä on mm. rikoksilla oirehtivia ja syrjäytymisvaarassa olevia nuoria koskevien uhka-arvioiden tekeminen, Ankkuri/Ankkurimainen toiminta, alueellisen yhteistyön toteutus ja seuranta paikallisten toimijoiden kanssa, ajantasaisen tiedon jakaminen paikallisista ongelmista tietojohtoisen poliisitoiminnan tueksi, nettipoliisitoiminta muut erikseen määrätyt ennalta estävän toiminnan tehtävät.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Viran kelpoisuusehdoista on säädetty poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 §:n 1 momentin 18 kohdassa. Vaatimuksena on poliisin ammattikorkeakoulututkinto, poliisin perustutkinto tai poliisimiehistön virkatutkinto.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Hyvä Hyvä
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin