Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vanhempi konstaapeli (08.05)

Valtio Valtimo

Oletko kiinnostunut monimuotoisesta ja haasteita tarjoavasta toimintaympäristöstä? Arvostatko pääkaupunkiseudun läheisyyttä? Hae meille töihin ja tule mukaan rakentamaan turvallista tulevaisuutta erittäin nopeasti kasvavalle alueelle.

Olemme pääkaupunkiseudun toiseksi suurin poliisilaitos ja toimimme peräti viidentoista kunnan alueella. Pyrimme siihen, että poliisilaitoksemme kulttuuri on mahdollisimman keskusteleva ja avoin, ja arvostamme erityisesti kokeilunhalua ja uusia ideoita. Toimintaympäristömme muuttuu jatkuvasti ja me muutumme sen mukana. Toimimme palveluammatissa, joten arvostamme positiivista palveluasennetta.

Haasteita meille tuovat muun muassa Suomen vilkkaimmat valtaväylät, Suomen suurin lentoasema Helsinki-Vantaa, Suomen suurimmat logistiikkakeskukset, Kilpilahden öljyjalostamo ja Loviisan ydinvoimala. Tarjoamme sinulle monimuotoisen toimintaympäristön lisäksi mahdollisuuden kehittyä hyvinkin erilaisissa tehtävissä.


Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 15.8.2020, Virka pyritään täyttämään 15.8.2020 lukien tai sopimuksen mukaan. Virassa voidaan noudattaa enintään 6 kk koeaikaa.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 20.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Vantaan pääpoliisiasema , Rahtitie 1, 01530 Vantaa

Viran/tehtävän kuvaus:

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksessa on avoinna vanhemman konstaapelin (08.05) virka. Sijoituspaikkana on rikostutkintasektorin, vakavan ja paljastavan rikostutkinnan yksikkössä, Vantaan pääpoliisiasemalla.

Vanhempi konstaapeli toimii yksikössä rajat ylittävää rikollisuutta tutkivan ryhmän rikostutkijana.Tehtäviin kuulu muun muassa omaisuusrikosten tutkinta, järjestäytyneen rikollisuuden torjuntaan liittyvä paljastava toiminta ja tutkinta, laaja-alaiset esitutkinta-tehtävät, rikostiedustelu sekä muut erikseen määrättävät tehtävät. Tutkija osallistuu lisäksi henkirikoksien ja järjestäynyttä huumausainerikoksia koskeviin tutkintoihin.

Tutkintayksikön vastuualueena ovat vakavien ja paljastettavien rikosten tutkintatehtävät. Tutkintayksikkö vastaa vakavasta henkeen ja omaisuuteen kohdistuneiden rikosten tutkinnasta sekä järjestäytyneen rikollisuuden tutkinnasta. Tutkintayksikössä on neljä tutkintaryhmää; väkivaltaryhmä, omaisuusryhmä sekä kaksi jr-huumeryhmää.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Viran kelpoisuusehdoista on säädetty poliisin hallinnosta annetun asetuksen (105/2017) 16 § 1 momentin 18 kohdassa. Kelpoisuusvaatimuksena on vanhemmalla rikoskonstaapelilla, vanhemmalla konstaapelilla ja etsivällä poliisin ammattikorkeakoulututkinto, poliisin perustutkinto tai poliisimiehistön virkatutkinto.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Hyvä Hyvä
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin