Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vanhempi konstaapeli, nettipoliisi

Valtio Valtimo

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen keskuspaikkana toimii Espoon pääpoliisiasema ja muut poliisiasemat ovat Kirkkonummella, Lohjalla ja Raaseporissa. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos vastaa yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpidosta, rikosten ja häiriöiden ennaltaehkäisystä, rikosten esitutkinnasta ja syyteharkintaan saattamisesta omalla toimialueellaan. Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksella työskentelee noin 530 henkilöä, joista poliiseja yli 420. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos on kaksikielinen ja enemmistön kielenä on suomi.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella sijaitsee 10 kuntaa Espoosta Hankoon. Poliisilaitoksen alueella on erilaisia liikenteellisiä erityispiirteitä, kuten neljä vilkasta valtaväylää, metro, rantarata, maan suurimpia kauppakeskuksia, sekä vastakohtana monipuolinen luonto, merenrantaa ja järviä. Suomen toiseksi suurin kaupunki Espoo toimii vilkkaana elinkeinoelämän keskuksena. Idylliset Hanko ja Tammisaari merenrantoineen ja kesätapahtumineen tuovat toisenlaisen näkymän toimialueesta.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.7.2019, Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Viran täytössä voidaan noudattaa enintään 6 kk:n koeaikaa.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.5.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Espoon pääpoliisiasema, Nihtisillankuja 4, 02630 Espoo

Viran/tehtävän kuvaus:

Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselle haetaan vanhempaa konstaapelia, nettipoliisia. Henkilön sijoituspaikka on Espoon pääpoliisiasema, poliisitoimintalinja, poliisitoiminnan suunnitteluyksikkö, RTA-ryhmä (rikostiedustelu- ja analyysi).
Nettipoliisin, vanhemman rikoskonstaapelin tehtävänä, on toimia internet -ympäristössä ja sosiaalisessa mediassa suorittamassa tiedonhankintaa. Hänen tehtävänä on tietoverkoissa tapahtuvan, erityisesti lapsiin kohdistuvien seksuaali- ja väkivaltarikosten torjunta ja paljastaminen sekä näihin rikoksiin liittyvä tiedonhankinta. Nettipoliisi suorittaa nettivihjeiden seulontaa. Tehtävänkuvaan sisältyy myös omaan toimenkuvaan sisältyvien tehtävien osalta taktisen rikostutkinnan tukeminen.
Nettipoliisi toimii lisäksi osana poliisilaitoksen viestintää ja tekee myös ennalta estävää työtä sosiaalisessa mediassa. RTA -ryhmään sijoitettu nettipoliisi toimii yhteistyössä ennalta estävään toimintoon sijoitetun nettipoliisin kanssa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Erityiset kelpoisuusvaatimukset:
Kelpoisuusvaatimuksena vanhemman rikoskonstaapelin virkaan on poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 §:n (59/2014) 1 momentin 19 kohdan nojalla poliisialan ammattikorkeakoulututkinto tai poliisin perustutkinto taikka poliisimiehistön virkatutkinto.

Kielitaidosta on säädetty valtioneuvoston asetuksella poliisin hallinnosta (158/1996) 16 a §:ssä. Poliisilaitos on kaksikielinen.

Yleiset kelpoisuusvaatimukset:

Virkaan voidaan nimittää valtion virkamieslain (19.8.1994/750) 7 §:n mukaan vain Suomen kansalainen.

Virkamieheksi nimitettävän tulee valtion virkamieslain 8 §:n mukaan olla täyttänyt 18 vuotta.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Hyvä Hyvä Hyvä
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin