Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vanhempi konstaapeli, Turku

Valtio Turku

Lounais-Suomen poliisilaitoksen toimialueeseen kuuluvat Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnat.
Lounais-Suomen poliisilaitoksen tehtävänä on ylläpitää yleistä järjestystä ja turvallisuutta, toimia rikollisuuden ennalta ehkäisemiseksi, tutkia rikoksia ja muita yleistä järjestystä tai turvallisuutta vaarantavia tapahtumia, ohjata ja valvoa liikennettä sekä toimia liikenneturvallisuuden edistämiseksi ja suorittaa muut poliisille säädetyt tai määrätyt tehtävät. Poliisilaitos vastaa myös toimialueensa asukkaiden lupapalveluista.

Lounais-Suomen poliisilaitos on maan toiseksi suurin poliisilaitos, jonka toiminta-alueeseen kuuluu 45 kuntaa. Alueella asuu lähes 700 000 asukasta.
Lounais-Suomen poliisilaitoksella työskentelee yhteensä noin 1 000 henkilöä.
Näistä poliiseja on n. 760, muut ovat toimistohenkilökuntaa ja vartijoita.
Pääpoliisiasema sijaitsee Turussa ja lisäksi poliisiasemia on
Loimaalla, Paraisilla, Raisiossa, Salossa, Uudessakaupungissa, Kemiönsaarella, Porissa, Raumalla, Kokemäellä, Huittisissa ja Kankaanpäässä. Poliisilaitoksessa on kielellisten palveluiden varmistamiseksi alueellinen yksikkö, jonka toimialue on Turunmaan kihlakunta.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2020, Virkaa täytettäessä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 3.8.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Turun pääpoliisiasema, PL 51, 20101 Turku

Viran/tehtävän kuvaus:

Tehtävään valittu toimii Lounais-Suomen poliisilaitoksen lupapalvelusektorin lupavalvontayksikössä, pääasiassa ajo-oikeusryhmän toimenkuvaan kuuluvissa tehtävissä. Työtehtäviin kuuluvat mm. ajo-oikeuspäätöksiin liittyvät käsittelyt sekä päätöksenteko. Tehtävään valitun poliisimiehen toimenkuva painottuu ajo-oikeuspäätöksiin liittyviin tehtäviin, mutta tarvittaessa henkilö työskentelee myös ampuma-aseisiin ja yleisötilaisuuksiin liittyvissä valvontatehtävissä.

Virkapaikka: Turun pääpoliisiasema

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena vanhemman konstaapelin virkaan on:
poliisin ammattikorkeakoulututkinto, poliisin perustutkinto tai poliisimiehistön virkatutkinto.

Lounais-Suomen poliisilaitos on kaksikielinen. Kielitaidosta on säädetty julkisyhteisöjen henkilöltä vaadittavasta kielitaidosta annetussa laissa (424/2003) ja poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 a §:ssä.

Poliisilaissa (872/2011) tarkoitettuun poliisimiehen virkaan voidaan nimittää vain Suomen kansalainen (VirkamL 7§).

Tehtävään valinta edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota. Se toteutetaan terveystarkastuksena poliisilaitoksen työterveyshuollossa, mikäli edellisen tarkastuksen tiedot ovat vuotta vanhempia tai valittavan terveydentila on edellisen terveystarkastuksen jälkeen muuttunut.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin