Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vanhempi konstaapeli

Valtio Valtimo

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksella teemme töitä toimintaympäristöltään kehittyvässä, historiallisessa ja kulttuurillisesti rikkaassa kymmenen kunnan alueen kokonaisuudessa. Vilkkain alueemme on kansainvälinen ja voimakkaasti kasvava, Suomen toiseksi suurin kaupunki Espoo. Idylliset merenrantakunnat Hanko ja Tammisaari ovat kesäasukkaiden suosiossa olevia paikkakuntia.

Liikennöinti alueellamme on vilkasta valtateillä, merellä ja raiteilla. Pääkaupunkiseudun väestö liikkuu junilla, metroilla ja tulevaisuudessa Raide-Jokerilla sekä asioi Suomen suurimpiin kuuluvissa kauppakeskuksissamme. Hangon sataman kautta kulkeutuu valtateillemme suuri määrä raskasta liikennettä. Kumppaneitamme ovat alueen kuntien lisäksi mm. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos, Rajavartiolaitos sekä Puolustusvoimat alueellamme sijaitsevine varuskuntineen. Päivittäin teemme yhdessä töitä naapuripoliisilaitostemme ja hätäkeskuksen kanssa.

Poliisiasemia meillä on neljä. Pääpoliisiasemamme Espoo sekä Kirkkonummen, Lohjan ja Raaseporin poliisiasemat. Vastaamme alueellamme yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpidosta, rikosten ja häiriöiden ennalta estämisestä sekä rikosten esitutkinnasta ja syyteharkintaan saattamisesta. Tätä työtä meillä tekee noin 550 henkilöä, joista poliiseja on noin 430.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksena haluamme olla perinteitä ja toisiamme kunnioittava, toimintaamme kehittävä ja henkilöstömme hyvinvoinnista huolehtiva ja viestivä poliisilaitos.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.11.2020, Virka on vakituinen ja se pyritään täyttämään aikaisintaan 1.11.2020 alkaen. Viran täytössä voidaan käyttää enintään 6 kk:n koeaikaa.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 2.10.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Espoon pääpoliisiasema, Nihtisillankuja 4, 02630 Espoo

Viran/tehtävän kuvaus:

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen liikenne- ja valvontasektorilla on haettavana vanhemman konstaapelin (04.02) virka. Tehtävän lopullinen vaativuustaso määräytyy poliisin palkkausjärjestelmän mukaisesti tehtävään valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella. Sijoituspaikka on Espoon pääpoliisiaseman liikennevalvontaryhmä.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen liikenne- ja valvontasektorin liikenneryhmät vastaavat liikennevalvonnasta, liikennevalvonnan ennalta estävästä toiminnasta ja sen kehittämisestä sekä muusta liikenneturvallisuustyöstä yhteistyössä hälytys- ja valvontasektorin kanssa. Monipuolinen liikennevalvontatyö näyttäytyy liikenneryhmissä nopeusvalvontana, ajotapavalvontana, raskaan liikenteen valvontana, moottoripyöräpoliisitoimintana sekä liikuteltavana automaattivalvontana. Tulostavoitteisessa toiminnassa korostuvat ryhmätoiminta, ammattitaidon ja osaamisen jatkuva kehittäminen sekä viestinnälliset keinot.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Erityiset kelpoisuusvaatimukset: Vanhemman konstaapelin virkaan erityisinä kelpoisuusvaatimuksina on (Asetus poliisin hallinnosta 16§ (16.2.2017/105) poliisin ammattikorkeakoulututkinto, poliisin perustutkinto tai poliisimiehistön virkatutkinto;

Yleiset kelpoisuusvaatimukset:

Virkaan voidaan nimittää valtion virkamieslain (19.8.1994/750) 7 §:n mukaan vain Suomen kansalainen.

Virkamieheksi nimitettävän tulee valtion virkamieslain 8 §:n mukaan olla täyttänyt 18 vuotta.

Kielitaidosta on säädetty valtioneuvoston asetuksella poliisin hallinnosta (158/1996) 16 a §:ssä. Poliisilaitos on kaksikielinen.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Hyvä Hyvä Hyvä
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

16 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin