Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vanhempi rikoskonstaapeli 08.05

Valtio Valtimo

Keskusrikospoliisissa pääset tekemään työtä suomalaisten turvallisuuden hyväksi monipuolisissa, haasteellisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä. Keskusrikospoliisissa tutkimme vakavinta rikollisuutta, joka on usein kansainvälistä ja järjestäytynyttä, tuotamme erilaisia rikostorjunnan asiantuntijapalveluita koko poliisihallinnolle ja muille lainvalvontaviranomaisille, ylläpidämme tilannekuvaa koko rikollisuudesta sekä kehitämme rikostorjuntaan ja -tutkintaan liittyviä menetelmiä.

Keskusrikospoliisi on poliisin valtakunnallinen yksikkö, jonka toimialueena on koko Suomi. Meillä työskentelee noin 700 eri alojen ammattilaista hyvin erilaisilla koulutustaustoilla. Henkilöstöstämme noin 60 prosenttia työskentelee poliisitehtävissä ja 40 prosenttia siviilitehtävissä.

Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja osaamiseen, ja tarjoamme laajan kirjon erilaisia tehtäviä. Strategiamme mukaisesti kehitämme Keskusrikospoliisissa henkilöstön moniosaamista ja käytämme henkilöstöämme joustavasti kulloisenkin toiminnallisen tilanteen edellyttämällä tavalla. Edellytämmekin henkilöstöltämme joustavuutta ja valmiuksia siirtyä viraston sisällä eri tehtäviin tilanteen niin vaatiessa - näin saat mahdollisuuden tutustua erilaisiin tehtäviin ja laajentaa osaamistasi.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 3.8.2020. Päättyy 31.5.2021.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 14.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Keskusrikospoliisi Vantaan toimitalo, Jokiniemenkuja 4, 01370 VANTAA

Viran/tehtävän kuvaus:

Keskusrikospoliisin Tiedusteluosastossa sijaitsevan Rahanpesun selvittelykeskuksen tehtävänä on muun muassa rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estäminen, paljastaminen ja selvittäminen sekä tutkintaan saattaminen.

Valittavan henkilön ensisijaisena tehtävänä on hoitaa;

1. Kansainvälisen tiedonvaihto;
2. kotimaisten ja kansainvälisten saapuvien tiedustelujen käsittely, analyysi, tietojen kokoaminen, vastausraporttien laadinta englanniksi sekä tiedusteluihin vastaaminen;
3. tiedon itsenäinen kokoaminen talousrikostorjuntaan ja rahanpesun selvittelyyn liittyvien analyysien, tilannekuvan ja raporttien tuottamista varten;
4. epäilyttäviä liiketoimia koskevien ilmoitusten vastaanottoon liittyvät tehtävät, sekä
5. osallistua rahanpesun selvittelykeskuksen lakisääteisiin päivittäisiin tehtäviin:

- Rahanpesun selvittelykeskuksen epäilyttäviä liiketoimia koskevien ilmoitusten käsittely, selvittely, analysointi ja tutkintaan saattaminen
- Rahanpesun ja terrorismin rahoituksen selvittelyyn liittyvät kansainväliset tehtävät ja kansallinen yhteistoiminta.
- Palautteen ja koulutuksen antaminen ilmoitusvelvollisille.
- Muut Rahanpesun selvittelykeskuksen määrittelemät tehtävät.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Vanhemman rikoskonstaapelin erityisenä kelpoisuusvaatimuksena on poliisin ammattikorkeakoulututkinto, poliisin perustutkinto tai poliisimiehistön virkatutkinto. Kielitaidon kelpoisuusvaatimuksena on hyvä suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. (Asetus poliisin hallinnosta 16 §, 16 a §)
Poliisimiehen virkaan voidaan nimittää vain Suomen kansalainen (Virkamieslaki 7 §).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin